Cerere Slot FesTiblu._|_

Locked
Blonduuu_
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 1 time

1. Nume în joc: FesTiblu._|_
2. Vârstă:17
3. Nume(real): Adrian
4. Prenume(real): Mihai
5. Reședință:Craiova
6. Contact (discord, facebook, etc. Nu e obligatoriu) :FesTibLu._|_#1271
♦ Steam ID:STEAM_0:0:418947064
7. Număr de ore jucate(minimum 25): Nu se zice :)) o sa le fac
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu):https://cache.gametracker.com/player/Fe ... .31:27015/
●Am citit regulamentul din sectiunea "REGULAMENT" (viewtopic.php?f=4&t=2 OBLIGATORIU). Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: da,am inteles regulamentul! :troll4:
Image
Lucian Matis

:pro: pentru ca e jucator vechi. Nu are deloc timp jucat dar o sa se puna, ce-i drept nici nu prea avea motiv pentru ca nu sunt playeri. Consider ca ar trebui sa primeasca pentru ca si sewer de exemplu are abea 12 ore si alea facute afk + nu are stofa de admin, intra doar cand il vede pe owner on sa faca impresie.
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Spoiler
Show
Image
Image
FreeDay

:pro:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

DangerWolf wrote::pro: pentru ca e jucator vechi. Nu are deloc timp jucat dar o sa se puna, ce-i drept nici nu prea avea motiv pentru ca nu sunt playeri. Consider ca ar trebui sa primeasca pentru ca si sewer de exemplu are abea 12 ore si alea facute afk + nu are stofa de admin, intra doar cand il vede pe owner on sa faca impresie.
eu in locul tau n-as prea comenta, stai afk iar cand vezi ca-s on intrii si tu sa para ca mereu joci.

cat despre cerere, daca fiecare jucator vechi ar face cerere fara ore asta ar inseamna sa am pe putin 15 grade de slot.
vrei grad? faci cele 25 de ore (ca nu sunt multe, pana si eu am 50) si apoi revi cu cerere, ca sa nu zici ca-s chiar asa rau, te las sa revii cu o cerere peste 3 zile din acest moment (bineinteles cu orele facute).

:respins:
:tc:
Image
Image
Locked