Adaugat Open Cell in shop:
- pentru a deschide usa trebuie sa dai cu pumnul in ea, facilitatea costa 100 de credite.
- usa se va distruge (ca si cand ai avea freeday, dar nu ai).
- acest item nu poate fi cumparat daca detii freeday sau daca este freeday all.
- nu poate fi cumparat de mai multe ori (chiar daca esti vip si ai x2 shop, il poti cumpara doar odata pe runda).
- cand prizonierul va da cu pumnul in celula, atat T cat si CT vor fi anuntati.
- odata evadat prizonierul primeste skin rosu iar CT sunt automat obligati sa-l omoare.
Rezolvata ratia la /joinct.
Acum nu mai poti face ore si credite daca stai AFK pe server (cei ce vor fenta sistemul vor fi sanctionati).
Sunetul nou din /speak a fost dat mai incet (era macel pe server cu el).
Melodia de la /lr a fost data mai incet deoarece ne spargea urechile grav.
Rezolvat un bug la Shark Day care facea ca unii jucatori sa primeasca crash (doar cei noi, ce nu aveau un model vechi descarcat).
Acum Jean dispune de Revive Menu si Voice Menu pentru prizonieri la Godmode (am uitat sa pun in celelalte updateuri).
Am rezolvat in sfarsit bugul la ranga (huh) - daca mai apar probleme va rog sa ma anuntati.
Acum daca se da un day iar CT moare inainte de unfreeze, runda viitoare nu se va mai produce bug.
Rezolvat un bug la timer (daca primeai revive se buguia aiurea).
Pentru loguri: acum daca pica serverul in loguri se salveaza data ora si harta pe care a picat.
Am scazut HP-ul la Zombie VIP (ca si CT, -5000).
Rezolvat un bug in care uneori nu puteai ridica armele de pe jos ca si T (daca mai apare, va rog anuntati-ma).