propuneri by Chimie

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
Chimie
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

1.salutare, eu sunt Chimie, un ''veteran neauzit'' al serverului, de 6-7 ani de zile cand frecventam jocul. De-alungul activitatii mele ca jucator/membru staff al acestui server, am realizat ca o lista a evenimentelor regulate (implicit respectate) este de mare ajutor in ceea ce priveste activitatea pe serverul de 1.6. Asadar, propunerea mea este una simpla si usor de respectat (zic eu). Consider ca o lista postata si actualizata lunar (macar) cu evenimente, va face ca lumea sa intre macar in acele momente ''cruciale'' pentru a se face populari pe ei insisi daca castiga un eveniment de HNS, spargatorul de oase, talente si etc, pentru ca stiu ca sunt multe lucruri pe care le poti face pe server si se pot numi "speciale'' si demne de a fi numite evenimente. ''pe vremea mea'' ca sa o iau asa, serverele erau populate de oameni de baza, copii, chiar adolescenti, care isi aduceau prietenii sa incerce serverul. Nu cred ca intre timp, s au schimbat atat de mult lucrurile, asadar, metoda consider ca inca functioneaza, daca, repet, daca, exista un program care se respecta pentru a nu lasa spiritul jocului sa moara.
2. de asemenea, in lipsa unui staff dezvoltat si activ, propun reducerea numarului de ore la slot de la 30 la 15-20 de ore (macar pentru inceput pana se repopuleaza serverul) deoarece este foarte multa toxicitate din partea jucatorilor care intra la CT fara microfon si care fac FK fara sa le pese de consecinte (chiar daca le dai ban, ei tot vor aparea)
In concluzie si prin urmare, imi cer scuze daca am palavragit prea mult si va multumesc daca ati citit pana la capat insignifiantele mele propuneri.
:wtf:
VrajitoR.
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

:pro:
Image
Vrei?!
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

ce sa zic :pro:
Ninja XT7
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

:pro: buna ideea cu evenimentele ar trebui sa se stabileasca un program
stafful nu cred ca este o problema din perspectiva mea
:arghy:
Lucian Matis

Big :pro:
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Spoiler
Show
Image
Image
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

:acceptat:

Voi face un astfel de calendar, astept propuneri in privat despre idei de eveniment in fiecare seara.
Image
Image
Locked