INTRODUCERE
Pe toata comunitatea de JB nu este permis sa dai comenzi in celula deoarece teroristii nu au nicio sansa, doar daca consuma o tona de credite si au VIP, ceea ce e un lucru absurd. Aceasta mi se pare o premisa cu o relevanta importanta pentru a schimba acest aspect. Am intalnit varioase experiente ale jucatorilor de JB a caror experienta era ruinata de acest aspect, este absurd. Trebuie sa te supui comenzilor si atat pentru ca nu ai ce face, astfel iti este stricat jocul si nu vei avea atractie sa mai intrii pe acel server.
Ei bine owner-ul a facut ceva si anume se dadea open la 1:30, acum se da la 1:00, echipa CT are timp sa executa toata echipa TERO cu usurinta, acesta nefiind scopul jocului. Jocul se numeste "Jail Break" cunoscut de toata lumea sub acronimul "JB", in limba romana "evadare". Acum vreau sa imi explicati si mie cum evadezi daca tu nu ai posibilitatea logica? E ca si cum Rusia se afla in conflict cu Romania, pe care o rezolva cu o bomba atomica, nu are nicio sansa Romania, asa e si pe jailbreak. Scopul prizonierului este sa evadeze, in plan secundar sa asculte de comenzile jean-ului, atentie in plan secundar!
PROPUNERE
Propun sa se dea open automat la un anumit timp, nu neaparat 1:30 dar nu 1:00 ca e bataie de joc, nu ai nicio sansa ca si T SAU sa fie permise comenzile in celule, dar cu celulele deschise, sau cum am zis sa fie interzise comenzile in celule. Va astept cu PRO si CONTRA, VREAU SA JUSTIFICATI ALEGEREA FACUTA!!!
[Propunere]Comenzi in celula
- Lucian Matis
- CataLynHD
- Administrator - Vibrator
Faza cu open-ul la 1 00 ar trebuie cam la 0:30 sa fie mai mult timp. Si să maresca timpul la o runda de 5:00.

Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Partial gresit.Lucian Matis wrote: ↑Sun Mar 28, 2021 4:27 pm acesta nefiind scopul jocului. Jocul se numeste "Jail Break" cunoscut de toata lumea sub acronimul "JB", in limba romana "evadare".
"Scopul principal ca si Prizonier este sa ramai ultimul in viata, sau sa evadezi (sa omori toti gardienii)."
Scopul este sa ramai ultimul prizonieri in viata, dat fiind faptul ca la inceputuri modul asta nu cunostea termenul de "shop", era doar duelul (last request), singurul mod prin care puteai evada era tunelul sau daca dadeau gardienii open si fugeai.
Sunt multe lucruri de spus care ne face sa ne dam seama clar ca scopul principal este sa ramai ultimul, nu sa omori CT.
Insa, lasand toate explicatiile la o parte, am sa modific inapoi cum era inainte, la minutul 1:30 se da open iar comanda /close o sa fie blocata acum doar 10 secunde in loc de 30 cum era inainte.