Cerere UP Vrei?!

Locked
Vrei?!
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

1. Nume în joc: Vrei?!
2. Nume real: Paul
3. Rangul adminului deținut în prezent: Moderator
4. Ore jucate pe sever: pe gametracker arata 250 dar pe site arata 248 ( fac 250 in seara asta).
5. Zile pe server de la adminul actual: sunt cateva luni.
6. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte) Acces la comenzi noi , si sa apar si eu mai sus acolo :D
7. Link-ul cu contul de pe site: http://jb.b-zone.ro/profile/228
8. Data cand am primit admin sau ultimul upgrade: 18.01.2021.
Chimie
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Nu ai orele încă și la fel ca și la ceilalți spun și mă repet, nu văd rostul up-ului dacă în permanență joacă doar staff-ul pe server. Deci :contra:
:wtf:
Lucian Matis

Chimie wrote: Thu Apr 01, 2021 1:01 pm Nu ai orele încă și la fel ca și la ceilalți spun și mă repet, nu văd rostul up-ului dacă în permanență joacă doar staff-ul pe server. Deci :contra:
Pe acelasi motiv am primit si eu si ninja contra + treaba cu mai am o ora dar o fac eu, nu functioneaza asa din pacate :contra:
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Spoiler
Show
Image
Image
Denis MH
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

:contra: de
Lucian Matis wrote: Thu Apr 01, 2021 3:37 pm
Chimie wrote: Thu Apr 01, 2021 1:01 pm Nu ai orele încă și la fel ca și la ceilalți spun și mă repet, nu văd rostul up-ului dacă în permanență joacă doar staff-ul pe server. Deci :contra:
Pe acelasi motiv am primit si eu si ninja contra + treaba cu mai am o ora dar o fac eu, nu functioneaza asa din pacate :contra:
Au dreptate băieți de mai sus scz daca pe server erau macar 10 playeri constant aveai pro fara discuție :contra: și treaba cu 1 o oră lipsa daca syko așteaptă până o faci și paia este treaba lui
RULEAZA,APRINDE,TRAGE,REPETA

Image
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

N-ar fi fost in nici un caz vorba de ora aia (doar daca eram 10-15 constant pe server, abia atunci conta ca nu ai ora aia facuta).
Insa, mai este un singur loc la s-god si trebuie sa vad care dintre tine sau restul moderatorilor (mai putin deci ca are warn si e inactiv) poate sa fie capabil pt grad, probabil nu o sa dau la nici unul momentan, pentru ca n-are sens la cati suntem pe server, asa urcati toti si o sa fiti toti s-god.
Vedem cum facem sa aducem playeri si sa decurca lucrurile normal, cu stafful si cu jucatorii.

Momentan
:respins:
:tc:
Image
Image
Locked