1. Nume în joc: Lucian Matis
2. Nume real: Lucian
3. Rangul adminului deținut în prezent: Moderator
4. Ore jucate pe sever:650+ (#1)
5. Zile pe server de la adminul actual: Aproximativ 70 si ceva de zile
6. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte): Doresc sa imi imbunatatesc si mai mult carisma, sa am parte de un rang mai mare printre membrii staff deoarece sunt un veteran care continua sa contribuie la dezvoltarea acestui server. De mult fac referinta la niste comenzi care imi lipsesc iar acum ar fii ocazia ca eu sa am acces la mai multe. Desigur ca voi vrea folosinta noilor comenzi in scopul rezolvarii problemelor si a creeari unui mediu cat mai placut pentru toti jucatorii comunitatii B-Zone!
7. Link-ul cu contul de pe site: http://jb.b-zone.ro/profile/7
8. Data cand am primit admin sau ultimul upgrade: 27.1.2021
P.S. Vreau sa justificati alegerea facuta, nu doar sa lasati pro si contra intrucat consider ca sunt o fiinta umana imperfecta si feedback-ul vostru este esential pentru a face anumite schimbari dezirabile in comportamentul meu. Mai pe scurt sa-mi spuneti ce nu am facut bine sau ce si de ce am facut bine iar totodata cum pot schimba ce am facut gresit(critica constructiva). Orice disatisfactie sau lucru care v-a frustrat emotional sau experienta de pe server sa fie scrisa aici.
Multumesc,
Staff B-Zone
[Cerere upgrade]Lucian Matis
- Lucian Matis
Eu iti dau un
,ceea ce imi scade mie sansa de a deveni S-God (fmm), chiar te descuri . Ai cam abuzat cate putin in ultima perioada dar nu prea a incurcat pe nimeni(inafara de Syko). Succes la S-God . 

ești ok ca și mod, nu văd de ce nu te-ai descurca și ca S-god, până la urmă ai suficientă experiență și cred că te vei folosi cu cap de funcție.