Nume în joc: dislike
Numele acuzatului: Chimie
Motivul acuzației: ban aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 14.04.2021 / 20:25
Martori prezenți pe server: krypton,like,2000,ninja,dennis.
Dovadă(poză sau video): https://imgur.com/a/UxhyB3p
Scurtă descriere: Nu aveam gag (vezi consola) ,am schimbat numele si am luat ban,data aviatoare sa belesti ochii mai bine la monitorul ala,daca nu poti sa belestii ochii aia,recomand o pereche de ochelari,daca iti permite bugetul,lmao.
Reclamatie
- Lucian Matis
Ti-am dat ban pentru ca eu credeam ca esti 2000 care avea gag si iti tot schimbai numele. Nu esti indreptatit sa imi faci mie reclamatie pentru ca oricum ai avut gag la randul tau si iti tot schimbai numele. Martori sunt like, ninja, denis, krypton.
Dupa ce ca faci aere la noi si te dai smecher, cand ti o iei in bot, tot tu plangi si faci reclamatie. Penibil
Dupa ce ca faci aere la noi si te dai smecher, cand ti o iei in bot, tot tu plangi si faci reclamatie. Penibil

bn bn,doamna doctor madalina adam.Nu stiam ca nu ai voie sa iti schimbi numele,mi-a explicat ninja si mii l-a schimbat el inapoi ;) Si eu imi schimbam numele?Te-ai uitat macar pe consola aia ? Ceea ce zici tu se intamplase acum o ora,ai pierdut notiunea timpului?
Last edited by dislike on Wed Apr 14, 2021 9:13 pm, edited 1 time in total.
Data viitoare citeste regulamentul puiule si nu te mai da smardoi cand pica acoperisul pe tine 

dislike wrote: ↑Wed Apr 14, 2021 9:11 pm bn bn,doamna doctor madalina adam.Nu stiam ca nu ai voie sa iti schimbi numele,mi-a explicat ninja si mii l-a schimbat el inapoi ;) Si eu imi schimbam numele?Te-ai uitat macar pe consola aia ? Ceea ce zici tu se intamplase acum o ora,ai pierdut notiunea timpului?
''acum o ora''...frate, las o moarta ca deja bagi de la tine mult si prost si din pacate avem martori......

fie ca s-a intamplat acum 30 de minute sau o ora,nu are relevanta argumentul tau,am mai spus si mai sus ca nu stiam ca nu ai voie si mi-a explicat clar ninja cand era la CT ca nu am voie sa fac asa ceva,mi-a schimbat el personal numele inapoi si nu l-am mai schimbat de atunci,nu inteleg de ce aduci in discutie asta.Tu in loc sa ii dai ban lui 2000 pentru ca tot isi schimba numele,mi-ai dat mie,nici nu aveam gag.
- like
- Veteran pe B-Zone
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 10 times
Dislike sa fim sinceri, iti meritai ban ul. Cu 10 minute în urma ti-am dat eu Gag și ti-ai schimbat numele de vre o 3-4 ori. Aia e, a fost ban de 10 minute, nu cred c-ai murit de la 10 minute +se vede în consola ca ai numele schimbat
❤
Te pup fratele samoila
Te pup fratele samoila

Cred ca erai prea ocupat sa fii un tryhard si nu ai citit nici un comentariu lasat de mine aici.Am zis cumva ca nu am luat eu GAG inainte?Am zis eu ca nu l-am schimbat?Spui chestiile astea de parca incerc sa le ascund dar eu le-am zis pe fata inca de la inceput.Ce rost are comentariul tau?
Si,din pacate pentru tine,nu meritam ban,in nici o situatie.In prima situatie mi-a spus Ninja ca nu am voie si am incetat,iar in a 2-a situatie,mai are rost sa zic ceva?
Voi tot ce incercati sa faceti acum este sa va trageti pe cur si faceti referinta la chestia aia ce s-a intamplat inainte de ban.
Repet pentru a 3-a oara,nu stiam ca nu este voie sa faci asa ceva si mi-a explicat clar Ninja ca nu am voie,dar vad ca tu ai venit aici,nu ai citit absolut nimic si ti-ai dat si tu cu parerea pentru ca asa sunt romanii astia,aia e.Dar nu inteleg ce legatura are chestia aia,sunt 2 situatii total diferite,nu inteleg de ce am luat ban daca NU aveam GAG si mai si era trecut de 10 ,15 , 20 de minute.
"Se vede in consola ca ai numele schimbat"
Serios acum,chiar ai citit macar 2 cuvinte din tot ce e scris aici,sau nu intelegi pur si simplu situatia?Unde vezi tu in consola ca aveam GAG in momentul in care mi-am schimbat numele si am luat ban?Am avut GAG iar apoi mi-a spus ninja sa nu mai fac asta si nu l-am mai schimbat dupa ce mii l-o schimbat el personal.Stii sa faci diferenta intre 2 playeri?Sau din 15 playeri pe server,9 dintre ei sunt dislike?
Adica,lasa-ma sa inteleg,pe acest server nu mai ai voie sa iti schimbi numele DELOC)) ,gen nici daca NU ai GAG?Frate,daca sunteti atat de zei,nu inteleg de ce mai sunt oameni ca ninja care chiar ii explica omului ca greseste in ceea ce face.Sa incepeti de maine sa dati ban la aia care isi pun glow prea tarziu,ca...nu e loc pe acest server de plebi,sunteti niste oameni de afaceri,niste bestii lucratoare care lucreaza si in somn si cu totii stim ca timpul inseamna bani,nu aveti voi timp sa explicati plebiilor care intra pe server chestii d-astea,sa citeasca regulamentul de cel putin 3 ori pe zi fanatic pana le curge sange din frunte si sa nu rateze un update de orice fel ca ii asteapta mare ban.
Stii de ce spui ca meritam ban?Pentru ca te enervez pe server,nu pentru ca am gresit,nu inteleg de ce nu imi spui asta direct.Dar nu iti face griji,ai scapat acum de mine si poti produce gaming la cel mai inalt nivel in pace si bucurie.

Si,din pacate pentru tine,nu meritam ban,in nici o situatie.In prima situatie mi-a spus Ninja ca nu am voie si am incetat,iar in a 2-a situatie,mai are rost sa zic ceva?
Voi tot ce incercati sa faceti acum este sa va trageti pe cur si faceti referinta la chestia aia ce s-a intamplat inainte de ban.
Repet pentru a 3-a oara,nu stiam ca nu este voie sa faci asa ceva si mi-a explicat clar Ninja ca nu am voie,dar vad ca tu ai venit aici,nu ai citit absolut nimic si ti-ai dat si tu cu parerea pentru ca asa sunt romanii astia,aia e.Dar nu inteleg ce legatura are chestia aia,sunt 2 situatii total diferite,nu inteleg de ce am luat ban daca NU aveam GAG si mai si era trecut de 10 ,15 , 20 de minute.
"Se vede in consola ca ai numele schimbat"
Serios acum,chiar ai citit macar 2 cuvinte din tot ce e scris aici,sau nu intelegi pur si simplu situatia?Unde vezi tu in consola ca aveam GAG in momentul in care mi-am schimbat numele si am luat ban?Am avut GAG iar apoi mi-a spus ninja sa nu mai fac asta si nu l-am mai schimbat dupa ce mii l-o schimbat el personal.Stii sa faci diferenta intre 2 playeri?Sau din 15 playeri pe server,9 dintre ei sunt dislike?
Adica,lasa-ma sa inteleg,pe acest server nu mai ai voie sa iti schimbi numele DELOC)) ,gen nici daca NU ai GAG?Frate,daca sunteti atat de zei,nu inteleg de ce mai sunt oameni ca ninja care chiar ii explica omului ca greseste in ceea ce face.Sa incepeti de maine sa dati ban la aia care isi pun glow prea tarziu,ca...nu e loc pe acest server de plebi,sunteti niste oameni de afaceri,niste bestii lucratoare care lucreaza si in somn si cu totii stim ca timpul inseamna bani,nu aveti voi timp sa explicati plebiilor care intra pe server chestii d-astea,sa citeasca regulamentul de cel putin 3 ori pe zi fanatic pana le curge sange din frunte si sa nu rateze un update de orice fel ca ii asteapta mare ban.
Stii de ce spui ca meritam ban?Pentru ca te enervez pe server,nu pentru ca am gresit,nu inteleg de ce nu imi spui asta direct.Dar nu iti face griji,ai scapat acum de mine si poti produce gaming la cel mai inalt nivel in pace si bucurie.