Chat

Syko
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Deyu wrote:Ba, era o mapa foarte faina. Era pe o insula sau ceva de genul, cu celule superate facute din gratii, erau vapoare pe langa, si un "tzarc" in fata celulelor. Spawnul CT era intr-o pestera parca. Daca mai stiti numele sau ceva, va rog sa-l lasati mai joc, poate o baga patronul @Syko :arghy:
jail_hurin, nu merge la toata lumea.
Image
Image
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

SirvaBeth wrote:Buna prietene,

Sunt noua iepura,
iepurehd sau?
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

Baga reduceri
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Predator
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Arata bine sv ul
Imi place
Syko

Predator wrote: Fri Dec 18, 2020 7:42 pm Arata bine sv ul
Imi place
te pupam sefule :D
Image
Image
Don
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Cu ocazia sărbătorilor, vreau să vă urez tuturor jucătorilor tot binele din lume. Vă mulțumesc celor care m-au susținut mereu.
Din motive obiective, nu am putut să fiu alături de voi în ultima perioadă, deși unii cred că am fost prezent, cu toate că alții cunoșteau foarte bine situația.
În concluzie, vreau să sprijiniți în continuare JB-ul, bineînțeles referindu-mă la acest server, pentru că gunoaiele care se ridică pe spatele altora nu merită atenție.
Nu încercați să vă puneți bețe în roate unii altora (principala problemă), dacă sunteți uniți și respectați acest server din 2011, ve-ți găsi o cale de mijloc să înțelegeți la ce mă refer.
P.S. 1: Conducerea e conducere, că sunteți la un job, că sunteți pe un joc. Aveți dreptul la opinie (de care se va ține / se va putea ține cont sau nu), dar nu aveți dreptul la o decizie! Să fie clar pentru toată lumea.
P.S. 2: Ar fi bine ca acest mesaj să nu fie șters, ca să evităm alte neplăceri.

Cu această ocazie, renunț la gradul de Owner, care oricum mi-a fost luat :)) ( din motive bine știute de playeri, de pe grupurile private. Unii oameni cred că dacă faci parte dintr-o comunitate ești obligat să te conformezi cerințelor dincolo de regulile cerute ). Syko poate nu este Owner-ul pe care vi l-ați dorit, dar este un om care a depus un efort mare pentru a ține serverul deschis, server pe care voi jucați la momentul actual.
Nu degradați imaginea serverului din cauza Owner-ului și nu degradați Owner-ul din cauza unor prostii, care oricum nu vă ajută cu nimic și nici nu vă interesează.
Image
Syko

Don wrote: Sun Dec 20, 2020 10:35 pm Cu ocazia sărbătorilor, vreau să vă urez tuturor jucătorilor tot binele din lume. Vă mulțumesc celor care m-au susținut mereu.
Din motive obiective, nu am putut să fiu alături de voi în ultima perioadă, deși unii cred că am fost prezent, cu toate că alții cunoșteau foarte bine situația.
În concluzie, vreau să sprijiniți în continuare JB-ul, bineînțeles referindu-mă la acest server, pentru că gunoaiele care se ridică pe spatele altora nu merită atenție.
Nu încercați să vă puneți bețe în roate unii altora (principala problemă), dacă sunteți uniți și respectați acest server din 2011, ve-ți găsi o cale de mijloc să înțelegeți la ce mă refer.
P.S. 1: Conducerea e conducere, că sunteți la un job, că sunteți pe un joc. Aveți dreptul la opinie (de care se va ține / se va putea ține cont sau nu), dar nu aveți dreptul la o decizie! Să fie clar pentru toată lumea.
P.S. 2: Ar fi bine ca acest mesaj să nu fie șters, ca să evităm alte neplăceri.

Cu această ocazie, renunț la gradul de Owner, care oricum mi-a fost luat :)) ( din motive bine știute de playeri, de pe grupurile private. Unii oameni cred că dacă faci parte dintr-o comunitate ești obligat să te conformezi cerințelor dincolo de regulile cerute ). Syko poate nu este Owner-ul pe care vi l-ați dorit, dar este un om care a depus un efort mare pentru a ține serverul deschis, server pe care voi jucați la momentul actual.
Nu degradați imaginea serverului din cauza Owner-ului și nu degradați Owner-ul din cauza unor prostii, care oricum nu vă ajută cu nimic și nici nu vă interesează.
Te iubesc :x
Image
Image
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

Ce mai faceti, mai bagam si noi un JB sau ce se intampla ?
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Nea Nelu
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

va invit la o bere la strand la mn in geangoiesti