[Cerere up]Uncle_Sam

Locked
Chimie
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Avand in vedere ca majoritatea oamenilor veniti in staff sunt prin campania aia facuta random si ca au primit grad DESI NU AU CITIT REGULAMENTUL (exemplu cutitar, fara suparare tho, doar am sesizat ca n ai pus emoji ul semn clar ca n ai citit regulamentul pana la capat) sustin ca Sam sa primeasca grad.
Totodata, luand in considerare comportamentul, nu cred ca ar fi indicat sa primeasca fostul grad inapoi (moderator am impresia) ci sa fie admin o perioada ca sa vedem cum se comporta.
Tu sam cu syko aveti o incaierare dubioasa pe care n am inteles o sa fiu sincer, dar aici nu dam pro sau contra subiectiv, ci raportat la activitate and stuff.
Pe scurt, avand in vedere ca unii au primit grad doar pe principiul ''am fost acum 7 ani cineva pe serveru asta'', cred ca si sam merita o sansa si sa fie tratat egal cu majoritatea celor noi din staff.
E doar parerea mea, asa ca :pro:
:wtf:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

n-am citit tot ce ai scris dar o voi face, am apucat insa sa vad ceva legat de jebelu si slotul tau, l-am rugat zilele trecute sa-ti lase cererea deschisa si sa vad raspunsurile adminilor, sa vedem daca cineva si-a schimbat parerea din rau in bine sau invers.
Image

ma voi uita peste cererea de slot cand termin restul lucrurilor pe care le mai am de facut si voi reveni si aici cu un edit pentru a raspunde la ce ai scris mai jos, daca e cazul.

Edit:

Incep prin a spune despre comanda wreck si ce face ea mai exact in ambele situatii ale jucatorilor, in situatia unui jucator fara cs 1.6 pe steam intr-adevar ii modifica/sterge fisiere ale clientului, pentru ca nu are guard si practic nu e securizat. In situatia unui jucator cu steam lucrurile se cam schimba, jucatorii cu steam detin pentru 1.6 si guard iar altfel fisierele nu pot fi sterse, dar se pot modifica valori in config.cfg, ceea ce si face de altfel wreckul, modifica valori in config.cfg (ex: cl_timeout 0) iar astfel lumea interpreteaza ca li s-a stricat cs-ul, dar de fapt rezolvarea consta in modificarea valorilor initiale sau stergerea config.cfg (pt ca il creeaza csu la loc odata intrat in el).

Legat de comportamentul meu avut fata de tine cu 2 ani in urma este complet adevarat si imi asum aceste lucruri, in trecutul meu de pe vremea aia am facut si alte greseli pe care acum le trag si le simt pe pielea mea si am invatat din ele, dar nu e cazul sa vorbesc prea mult despre asta.

Ce ai facut tu si de ce esti tratat asa?
Pai in mare parte tot comportamentul este principala problema, tinand cont ca doar tu ai fost revoltat pentru toate lucrurile pe care le faceam pentru server, fie manelele din speechmenu, fie sistemul de pipi, fie orice alta chestie modificata indiferent ca altii le considera o capodopera, tu mereu ai avut ceva de comentat, dar sa spunem totusi ca nu asta e problema grava pe care ai facut-o.
De fiecare data ai tinut sa fii toxic prin tot ce faceai pe server, fiind CT (gaseai motive sa omori pe cine voiai, fie prin godmoduri ori alte metode), fiind T (omorând CT si suferind in chat, de retinut faptul ca toxicitatea asta de tip suferinta pe comunitatea b-zone in cadrul serverelor de sa-mp cand se poarta waruri intre ganguri, suferintele sunt penalizate, pentru ca strici buna dispozitie a jucatorului, se vede chiar intr-o filmare pe care ai atasat-o ca lătrai prin chat "EZ" si mai stiu eu ce), ori prin reclamatii facute ampulea desi stiai ca sunt penibile reclamatiile facute, mai ales impotriva varului meu Bogdy (Dumnezeu sa-l ierte), si am sa-ti mentionez o reclamatie: voi doi singuri pe server, nimeni la CT, el dand /open tu ai venit sa-i faci reclamatie. Exemplele pot continua si in zilele noastre, reclamatiile facute la adresa lui Cata^.
Si daca tot am ajuns in zilele noastre, hai sa-ti arat si cateva chestii pe care te-ai decis sa le faci, reclama pozitiva bre, nu asa.

Image
Image

Si sunt mai multe dar nu stau sa le caut acum sa pierd timpul pe asa ceva.
Sa nu uitam sa mentionez de lucrurile pe care le faceai inainte cat si acum pe server, reclama negativa si mai ales impotriva mea, comportamentul tau la adresa mea, injosirea in fata altor jucatori de nenumarate ori, jucatorii noi veniti pe server erau bombardati cu mesaje de la tine in care le explicai cat de bun owner sunt eu, pai cum sa avem playeri ma asa? Cand ai fost un idiot care suferea si astepta sa fie aplaudat, spui de ala ca are cod pentru ca tu nu poti accepta faptul ca cineva poate fi mai bun decat tine, sau ca poate intr-o zi are noroc si te rupe la cs 1.6, ca mai sunt si oameni care stiu sa traga mai bine decat tine si ca nu toti care iti da o faza, doua, noua au cod.

De mentionat si faptul ca pe vremea lui carnat cand aveai slot faceai FK pe mine, mai ales cand nu erau admini on, gaseai tu cum sa ma omori. Sa nu uit ca erai macho man in fata ăleia care juca pe server "Rebeca ;3" parca, aia care se tinea Raul dupa ea.

Sunt multe detalii de spus, nici nu mi le amintesc pe toate si nici nu stau sa scriu aici lucruri pe care oricum nici PULEA nu le citeste.

:tc:

Iti raspund in cererea de slot.
Image
Image
Locked