Propunere admini

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
Ev3nk

M am gandit in felul urmator am vazut ca unii admini intra dar foarte rar si doar cand le dai tag pe discord ca altfel nu ar intra, ar trebui sa faci ceva in privinta asta cu staff ul si sa faci cumva sa faca macar activitate si restul de admini, macar 2-3 ore pe zi sa intre pe server, nu am nimic cu nimeni dar tu vrei sa ai activitate pe server pai ar trebui sa te ocupi si de *Staff* si in privinta la playeri ca nu sunt normal ai putea da si tu un boost cu 1 euor GTRS sau iti ofer eu un boost calumea tot la 1 euro care iti pot intra si romani.

Ar fi bine daca ai face ceva in privinta asta legata de admini.
Ai putea macar sa vorbesti cu totii din staff daca raman si pot macar sa faca activitate.

Alte propuneri :

1.Sa adaugi in /shop godmode pentru 5 sec la 100 cr sau cat vrei tu sa pui
2.Sau cand vrei sa faci event sa te poti organiza din timp cu ce event anume vrei sa faci nu sa stam atunci pe server sa ne gandim ce event uri sa faci, sa anunti de exemplu pe discord Event Duminica : Hide and Seek , Ratele si vanatorii, Find the weapon si sa stim toti ora exacta la event.
3.Sa mai adaugi niste day-uri in plus macar 2-3 day uri noi
4.Ar fi frumos daca ai face si tu pe forum *Dubla norocoasa [EVENT SAPTAMANAL]*
Descriere : In fiecare duminica seara voi extrage un numar din cele inscrise folosin www.random.org .Cel care are numarul respectiv primeste numarul de minute jucate in duminica respectiva in credite (daca are 100 de minute jucate in ziua respectiva primeste 100 de credite, 200 de minute =200 de credite etc).Deci cu cat jucati mai mult in ziua respectiva cu atat castigati mai multe credite daca aveti numarul norocos.

5.Sa facem cumva sa nu se mai faca nici favorizari sa fim corecti toti.

Astept de la toti :pro: si :contra: pentru fiecare propunere.
Si la acea propunere legata de admini, sa faca ceva in privinta asta.
Last edited by Ev3nk on Sun Nov 27, 2022 11:25 pm, edited 1 time in total.
Veteran Jb.B-Zone.Ro

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Image
Image
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

Alte Propuneri :

1 ) Faza cu godmode-ul nu cred cat de dorita este dar zic :pro:
2 ) Asta ramane la timpul baietilor de sus din staff :pro:
3 ) Ar fii fain inca cateva day-uri frumoase in plus cum este "Vampire Day" si ratele si vanatori cum e skin ul de rata, daca mai baga si sunet e super fainnn :ymhug: :ymcowboy:
4 ) :pro: :pro: :pro:
5 ) B-) :D Ai dreptate la unele faze cu favorizarile dar unele persoane care au probleme trebuie iertate si inteles pentru ca na asa trebuie...

Faza cu staff-ul si activitatea lor ramane la decizia lui Syko cum si ce deoarece unele persoane mai au si joburi,scoala,facultate, etc... Dar ar trebuii arsi deoarece nu cred ca nu poate sa intre macar o ora pe joc totusi. Asteptam raspunsurile lui Sici la acesta propunere. Seara frumoasa !
Last edited by CataLynHD on Sun Nov 27, 2022 11:30 pm, edited 1 time in total.
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Cutitar_Expert
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 2 times

:pro: pentru anuntarea eventurilor si programarea lor.
Referitori la admini sunt tot :pro: insa aici syko hotaraste, fiecare intra cam cum poate, unii mai lucra, mai au probleme personale, dar da, putem incerca sa intram macar 1h pe zi, nu zic nu.
:contra: pentru godmode in shop
:pro: pentru dubla norocoasa
:pro: pentru dayuri noi, insa hai cu idei
:pro: si in privinta favoritismelor, insa e vorba momentan de fun si adunarea jucatorilor, pe masura ce avanseaza servarul iarasi, se va restitui severitatea iarasi, zic eu
Last edited by Cutitar_Expert on Mon Nov 28, 2022 12:02 am, edited 2 times in total.
Image
Toast_.
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator
Been thanked: 5 times

La treaba cu adminii, eu cred ca ceri prea mult 3h pe zi. Acest server e făcut for fun, degeaba fortam pe cineva sa stea pe sv când acea persoana e probabil ocupata și poate sa facă ceva util.

1. :contra: ar fi prea op, deja toți murim de la speed și jetpack dacă băgăm și godmode e clar.

2. :pro:

3. :pro: dar degeaba ceri ceva fără idei, as prefera sa spui ce day uri ai prefera sa fie adăugate

4. :pro:

5. Același lucru ca la 3, cu toți vrem sa nu fie favorizări dar asta nu înseamnă că se va întâmpla. Dacă te gândești la o idee buna atunci are rost sa o scrii la propunere.

Mama cât am scris X(
Image

Image
  • NOAPTEA MUIST, ZIUA TRACTORIST :ymdevil:
VrajitoR.
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

1. :contra:
2,3,4 și 5, :pro:
Image
Jester[;x]
Been thanked: 2 times

O sa incep prin a spune ca DA, STAFF-UL ESTE FOARTE IMPORTANT, o mica schimbare nu ar strica, activitate ar trebui revizuita. Daca intri doar cand face Syko event e nasol. :facepalm:

Alte propuneri:

1. Cred ca este o idee exagerata, gandeste-te ca Sam are oricum VIP :contra:
2,3,4,5: :pro:
Image Image Image
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

:pro: Pentru toate ideile. Sunt bune.
Mai puțin faza cu Godmode ul, nu stiu cat de dorita va fi.
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
Chimie
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

:pro: la tot in afara de faza cu godmode
ma mira ca tocmai tu ai propus asta in conditiile in care esti foarte des CT si mori in 90% din runde
:wtf:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

1. In niciun caz, /shop-ul este deja prea OP (in special pt vip), gandeste-te cate poti face in 5 secunde de godmode cu ranga si speed.
2. Exista un calendar de evenimente facut de foarte mult timp dar nimeni nu-l respecta pentru ca suntem putini si nu are rost sa fac evenimente pentru 6-7-8 playeri, sa-i umplu pe acestia de credite, viewtopic.php?t=347
3. 10-20 dayuri noi nu vrei? Hai sa umplem serverul zic, si pe langa asta, ce dayuri? Sa faci ce???
4. O idee buna pe care o voi aplica, voi face topicul si saptamanal voi extrage un castigator.

:tc:
Image
Image
Locked