[Cerere unban] Uncle_Sam

Svarvosky
Prost cu diploma
Prost cu diploma

Pentru toti cei care zic ca "am nevoie de o sansa". Nu am facut nimic cand nu am fost provocat.

https://www.youtube.com/watch?v=sASPaimjPQI
Ev3nk

:contra: Nu meriti unban, pentru unii ramai toxic, tu ai ceva cu toți și noi nu avem nimic cu tine dar tu dacă ne stârnești și începi sa ne înjuri și te iei de noi pai atunci cum sa nu ne luam și noi de tine ?
Ar trebui sa ți schimbi comportamentul și sa ne demonstrezi ca meriti unban și sa fii unpic în rand cu oamenii
Veteran Jb.B-Zone.Ro

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Image
Image
Chimie
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

:pro: doar pentru ca va trageti de par de 2 ani de zile ca ultimele muieri, amandoi sunteti la fel de vinovati
iti dau pro doar pentru ca syko e ultimu om care ar avea dreptul sa declare ceva avand in vedere comentariile si injuriile aduse la adresa personala in ultimu timp
amandoi va dati in cap fara rost ca 2 copii, din exterior asta se vede
va impungeti unu pe altu, problema e ca doar tu ai de suferit dat fiindca syko e owner

Da i unban si ignora l o data pentru totdeauna, ignorati va reciproc si vedeti va de joc daca va urati asa tare

Ar fi meritat ban permanent daca tu, syko, nu te ai fi comportat cum ai facut o
:wtf:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Svarvosky wrote: Sun Dec 11, 2022 11:06 am Pentru toti cei care zic ca "am nevoie de o sansa". Nu am facut nimic cand nu am fost provocat.

De ce esti gunoi si spui ca nu ai facut nimic si pui dovezi dupa ce tu chiar ai facut ceva.
Dovezile astea ce zic? https://imgur.com/a/c7f8Iqv
Se vede chiar in videoclipul postat de tine ca esti toxic (prin limbajul codului morse suferi pe chat, spamezi chiar, crezand ca nu e nimic gresit in asta, dar intr-o oarecare masura este).

A da, sa nu mai zic de astea -> https://imgur.com/a/na0XY31
E cazul sa mai vorbim despre astea? Ca pozele spun totul, si nu ma lua cu limbajul meu folosit cu 2-3 ani in urma cand nu stiam ce inseamna pierderea cuiva si aruncam cuvintele in aer fara sa le gandesc deloc.

Eu unul nu te-as debana pentru ca esti un nesimtit caruia i s-au oferit sanse atat pe server cat si in functie de admin, la tine nu serverul e problema, nu sistemele si nici Cata^ sau oricare alt admin, la tine problema sunt eu pentru ca esti frustrat ca din "banat" am ajuns sa detin serverul.
Am jucat pe server si in 2015 am luat slot pe sennzation, un copil de 13 ani care se bucura ca are slot pe un server de cs, in ziua de azi nu mai inseamna nimic un slot pe un server pentru nimeni dar pe vremea aia era Dumnezeiesc sa ai slot, de admin nu mai zic :))
Am fost banat pentru coduri, pentru aim, pentru ca domnului Google i s-a parut la vremea respectiva (dintr-o singura faza) ca mi-a sarit tinta de pe un jucator pe altul, iar decizia a fost luata din perspectiva si la voturile celorlalti admini mai mult decat din perspectiva lui 0nly.
Topicul cu cererea mea de ban il puteti gasi aici: http://www.jb.b-zone.ro/forumvechi/view ... hp?p=29864 - cum am spus si atunci, eu de felul meu fiind sincer, la vremea respectiva avand un celeron fara placa video, nu-mi permitea sa joc decat in modul Software sau D3D (era un render bizar care iti facea jocu sa se vada ca pula, dar doar asa puteai avea arma pe mana dreapta), modul Software chiar avand probleme, de exemplu vedeai skinul jucatorilor prin pereti ceea ce facea sa fii pasibil de ban, dar de multe ori se cunostea lucru asta si nu prea se bana pentru asa ceva (ex in care vedeai prin pereti este pe mapa jb_projetocs daca stai pe pat in colt, o sa-ti iasa o mana pe afara, capul sau spatele depinde de pozitie).
Problema la modul Software era ca Leis Aim (adica ce spunea panta la vremea aia) NU mergea, si facea ca jocul sa primeasca crash (mai exact primeai not responding la cs, probabil stiti si voi ca se mai intampla si in ziua de azi uneori pe harta snowyday sa luati crash, exact asa era leis pentru software).

Fiind un copil la vremea respectiva si neavand PC sa joc alte jocuri mai bune (in afara de samp in 40 fps), m-a afectat faptul ca am fost banat pe nedrept, ca nimeni nu m-a crezut si ca toti au considerat ca o faza de bulan este aim, imi pare rau ca nu mai am demo-ul ala, caci girlshare sterg repede fisiere de pe host, ca as fi reluat de 20 de ori demo-ul si l-as fi lasat aici public. Mi-a placut mult jbul si sunt convins ca si voua, ma trezeam la 6 dimineata sa ma joc pana la 7 jumate, pana plecam la scoala.

Iar acum sa ne intoarcem in prezent, unde tu spui ca un "banat" a preluat serverul, da, este adevarat, dar trebuie sa gandesti de 10 ori inainte sa spui treaba asta.

p.s: nu stiu daca in ziua de azi treaba cu software mai este valabila dar de curiozitate am sa instalez un cs non steam de pe internet si am sa testez leis in modul software, dar stiu mie in suta ca atunci primeai not responding la fel cum primeai si daca intrai pe jail_czone la disco.

:contra:
Image
Image
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

VA ROG FRUMOS, HAIDETI SA FIM MAI BUNI SE APROPIE NASTEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS SI AR TREBUI SA ACORDAM CATE O SANSA FIECARUIA.
:pro: :pro: :pro: :pro: DE LA MINE!!!!!!!!!!! :ymsmug: :ymsmug: :ymsmug: :ymhug: :ymhug: :ymhug:
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
like
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 19 times
Been thanked: 10 times

:pro: , eu n-am avut niciodata probleme cu el. intodeauna a fost provocat sii logic ca injura ca un terminat, dar eu il vreau pe sv, vine la pachet cu raul +2 pe sv suna bine!
Image
:arghy: :arghy: :arghy:
VrajitoR.
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

like wrote: Sun Dec 11, 2022 4:34 pm :pro: , eu n-am avut niciodata probleme cu el. intodeauna a fost provocat sii logic ca injura ca un terminat, dar eu il vreau pe sv, vine la pachet cu raul +2 pe sv suna bine!
:pro:
Image
Ev3nk

Ev3nk wrote: Sun Dec 11, 2022 12:06 pm :contra: Nu meriti unban, pentru unii ramai toxic, tu ai ceva cu toți și noi nu avem nimic cu tine dar tu dacă ne stârnești și începi sa ne înjuri și te iei de noi pai atunci cum sa nu ne luam și noi de tine ?
Ar trebui sa ți schimbi comportamentul și sa ne demonstrezi ca meriti unban și sa fii unpic în rand cu oamenii

Eu sper sa citești ce ți am scris aici Sam, tu îmi spui mi e și lui Cata^ ca suntem cățeii lui syko s o crezi tu eu am vrut sa abuzez pe tine nu ca ma pus Syko.
Vrei sa ți dau poze cum ma înjurai pe steam și ca ești un player toxic pentru alții.
Veteran Jb.B-Zone.Ro

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Image
Image
like
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 19 times
Been thanked: 10 times

Syko, cred ca poți sa iei o decizie, având în vedere ca majoritatea staff ului si-a spus punctul de vedere/ pro/contra... sincer cum am spus și mai sus, cea mai buna decizie e sa-i dai unban și sa nu-ti mai lași staff-ul sa-l chinuie,
-este activ
-are o inteligenta
-donează
-mai are prieteni care joaca
-are experienta pe sv
*contra
-injura mult și se aprinde repede când este atacat
Deci da-i dracu odată unban și sa uitam de subiectul asta.
Image
:arghy: :arghy: :arghy:
JeBeLu
God - aproape smecher
God - aproape smecher
Been thanked: 2 times

SH0B0 wrote: Sun Dec 11, 2022 4:26 pm VA ROG FRUMOS, HAIDETI SA FIM MAI BUNI SE APROPIE NASTEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS SI AR TREBUI SA ACORDAM CATE O SANSA FIECARUIA.
:pro: :pro: :pro: :pro: DE LA MINE!!!!!!!!!!! :ymsmug: :ymsmug: :ymsmug: :ymhug: :ymhug: :ymhug:
Noroc cu Deci!? ca altfel nu imi schimbam parerea . :pro:
Locked