INTRO
Pentru inceput as vrea sa va intreb ce va trece prin minte cand auziti o melodie epica de batalie ?! (ex: https://youtu.be/mG2xDKo_flI) Hai sa va zic ce mi-a trecut mie prin minte; este vorba de un teaser, tip cinematic, al serverului. Ganditi-va doar, o grupare de CT filmata din perspectiva spectatorilor, se ascund de o multime de prizonieri revoltati care vor sa evadeze, dar warden-ul nostru, Jean, este acolo sa salveze situatia.
- exista o multitudine de optiuni pe care le putem aplica in acest teaser, eu doar v-am dat un mic spoiler
- toata treaba asta necesita multa munca la filmari si la editing si avem nevoie de cat mai multi "actori" pe "platou", de asemenea avem nevoie si de idei si de un PRO la acest topic sa il putem convinge pe Syko sa incepem acest proiect
CHESTII DE CARE AVEM NEVOIE PENTRU INCEPEREA PROECTULUI
- Propun sa deschidem un canal de YouTube si un profil de Instagram oficial unde putem posta acest teaser
- Avem nevoie de persoane care sa se implice pe bune in acest proiect, editori video in special
- Avem nevoie de materiale video filmate pe server, deci gameplay-ul obisnuit trebuie oprit o perioada. La fel de mult avem nevoie de implicarea playerilor pentru gasirea materialelor audio necesare (efecte sonore)
- Avem nevoie de un scenariu bine pus la punct, iar "actorii" trebuie sa isi dea toata silinta sa iasa cat mai bine cu putinta
DE CE CRED CA ESTE O IDEE BUNA ?
Cu totii iubim sa jucam acest mod de joc si cred ca este momentul sa facem ceva cu adevarat maret pentru boost-ul serverului. Nu cred ca este ceva mai bun decat un teaser care poate atrage oamenii, atata timp cat scenariul este bine scris si bine executat cu un plot intrigant si cu niste cadre bune cred ca putem face minuni. Vreau sa mentionez ca afirmatiile unor persoane de pe server sunt false ! Jailbreak-ul nu este mort, serverul nostru este si asta este un fact ! Haideti sa ne unim fortele ca si comunitate si sa facem o capodopera din acest proiect !
VREAU SA VAD SUSTINEREA VOASTRA CU UN PRO ! STIU CA SE POATE !
Propunere promovare ! [CITITI TOT]
- Jester[;x]
- Been thanked: 2 times

Foarte buna propunerea 

Veteran Jb.B-Zone.Ro
Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Ce spui tu este putin cam greu de facut, un scenariu, noi abia organizam un fotbal, dar pai un scenariu de Hollywood.
Ramane ca idee pentru viitorul apropiat.

Ramane ca idee pentru viitorul apropiat.