2. Vârstă (minim 14 ani):24
3. Nume(real):Andronie
4. Prenume(real):Carlos
5. Reședință:Cluj-Napoca
6. Contact (discord, facebook, etc. Nu e obligatoriu) :-
7. Număr de ore jucate(minimum 50): 130+
8. Link-ul contului de pe site:https://jb.b-zone.ro/profile/437
9. Data cand am primit slot: 3 săptămâni
●Am citit regulamentul din sectiunea "REGULAMENT" (viewtopic.php?f=4&t=2 OBLIGATORIU). Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă:Da, am inteles regulamentul.

*Mentiuni: Vreau sa precizez faptul ca nici macar nu se ia in considerare activitatea la pertotal si este o bataie de joc cumplita.
Special pentru Syko: (DA-TI INTERESUL SI FA CEVA IN PRIVINTA ASTA)
Jester[;x] wrote: ↑Thu Dec 22, 2022 3:52 pm 1.Abuzuri si toxicitate excesiva
-propun sa se schimbe putin lucruri privind toxicitatea si abuzurile facute de administratori si moderatori, asta insemnand ca trebuie regandit putin regulamentul intern raportandu-ne doar la STAFF (warns aplicate corect si fara ezitare)
2.Favorizarile/Target-ul/Prostia umana
-aici recomand sa se dea remove/down grade oricui manifesta astfel de comportament tinand cont ca STAFF-ul ar trebui sa fie imaginea serverului, recomand sa se faca o sedinta cu STAFF-ul pentru evitarea acestor situatii
3.Admin sau Upgrade pe "pupe"
-propun ca administratorul sa nu mai aiba acces la vot pe forum pentru cereri grad, poate doar la cereri slot si doar moderatorii, semi-gods si god sa poata vota la cererile de administrator cat si cererile up
-aici mai fac o propunere, aceea fiind downgrade-uri in masa playerilor incompetenti plini de frustrari existantiale, cu ore putine si activitate de o saptamana (daca este necesar, dau si nume)