Cerere slot Nope.

Locked
Nope.

1. Nume în joc: Nope.
2. Vârstă: 21
3. Nume (real): Kokorovic
4. Prenume (real): Stefan
5. Reședință: Constanta
6. Contact (discord - OBLIGATORIU): Nope.#9763
7. Număr de ore jucate (minimum 25): 26
8. Link-ul contului de pe site: https://jb.b-zone.ro/profile/647
9. Am citit regulamentul (OBLIGATORIU). Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: da, am inteles regulamentul :troll4:
mihaikgb
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Îmi pare rău însă ai un “minus” important pentru a face parte din staff-ul serverului și al comunității din perspectiva mea deoarece ai un comportament neadecvat când nu e cazul, nu mă refer doar la limbaj, eu zic că ai avea o șansă din partea mea deoarece și eu am un limbaj mai neadecvat, însă când mi se dau motive și asta rar, m-am mai liniștit, puțin irelevant, însă vreau să văd că poți reacționa și altfel cu jucătorii mai ales că nu te comporți frumos și nu ai de ce, despre activitate pot spune că e “decentă” și regulamentul pare să fie citit

Poți mai mult dacă vrei, însă momentan din partea mea ai un :contra:
Image
VrajitoR.
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

:pro: eu nu am văzut să ai un limbaj neadecvat… nu știu. Eu îți dau pro în speranța de a fi activ, deoarece e nevoie de staff. Ai grija la limbaj dacă e chiar așa cum afirmă Mihai
Image
Cutitar_Expert
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 2 times

:pro: si de la mine ai pro, nu te-am prea vazut sau nu cred ca te-am prins mult pe servar sa vad ce limbaj ai, sper cum zice mihai sa iti revii si vad ca ai si activitate cat de cat, e nevoie de staff
Image
Carton
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 3 times

Îți dau o șansă, nu îți bate joc de ea :pro:
Image
like
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 19 times
Been thanked: 10 times

:pro:
VrajitoR. wrote: Wed Feb 22, 2023 8:01 am :pro: eu nu am văzut să ai un limbaj neadecvat… nu știu. Eu îți dau pro în speranța de a fi activ, deoarece e nevoie de staff. Ai grija la limbaj dacă e chiar așa cum afirmă Mihai
Image
:arghy: :arghy: :arghy:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

mihaikgb wrote: Wed Feb 22, 2023 3:04 am Îmi pare rău însă ai un “minus” important pentru a face parte din staff-ul serverului și al comunității din perspectiva mea deoarece ai un comportament neadecvat când nu e cazul, nu mă refer doar la limbaj, eu zic că ai avea o șansă din partea mea deoarece și eu am un limbaj mai neadecvat, însă când mi se dau motive și asta rar, m-am mai liniștit, puțin irelevant, însă vreau să văd că poți reacționa și altfel cu jucătorii mai ales că nu te comporți frumos și nu ai de ce, despre activitate pot spune că e “decentă” și regulamentul pare să fie citit

Poți mai mult dacă vrei, însă momentan din partea mea ai un :contra:
pai daca te iei cu toti in gura fmm

:acceptat:
:tc:
Image
Image
Locked