Reclamatie 1tap on degle

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Locked
Leo
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 4 times

Nume în joc: Leo
Numele acuzatului: 1tap on degle
Motivul acuzației: scoate de la ct aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum cand postez acest topic
Martori prezenți pe server:senzation ionutnia
Dovadă(poză sau video): https://imgur.com/a/pJ0MnuN
Scurtă descriere: 1tap on degle s.a luat dupa un copil care zice de nexus ca a fost ct ,a fost ct dar a fost o singura runda ,nu ti.ai fii facut reclamatie dar pe langa asta mai stai si afk ca ts tu vrei sa joci doar ct nu doar eu am observat odata ce ai facut cerere slot iti asumi stiu ca e boring sa asculti ce zice ct dar asta e trebuie sa joci daca tot te joci
Image
1tap on degle
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator
Been thanked: 2 times

in primul rand l-am scos pe nexuss de la ct pt ca eu lam prins o runda la ct si am intrebat daca a fost doua runde la care pisicuta imi spune ca da a mai fost lam scos si leo a zis dc lam scos eu iam zis de ce dupa ce mia zis leo ca a fost doar o runda eu nu am mai inteles nmk.In al doile-a rand chestia cu afk uit sa ies si ma duc sa mananc si uit sa ies mai ales ca ma mai suna cnv de la mine din familei ca e plecat in strainatate si uit efectiv sa ies de pe sv dar promit ca nu o sa mai stau afk.VA ROG TIN MULT LA FUNCTIA ASTA DE SLOT NU CONTEAZA CAT DE MICA E FUNCTI EU TIN LA EA!!!
BANI SI FRICA N-AM AVUT NICIODATĂ :fuckthat:
senzation
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 2 times

Fiind pus ca martor cred ca am dreptul la opinie.

1. Am fost ct cu Nexus pisicutzu si bambucea, fiind prima runda, pisicutz ne spune sa-l scoatem pe nexus de la ct ca a fost mapa trecuta ( Nu am vrut sa actionez pentru ca nu stiam cine a fost mapa trecuta ).
2. 1tap ne-a zis ca a fost mapa trecuta o runda si prin urmare la scos de la ct pe nexus.
3. Nu vreau sa se supere nimeni pe mine, dar, 1tap cand vrea sa joace ct gaseste motive si aplica sanctiuni usoare.
4. Cred ca cel mai bun raspuns ar fi un avertisment verbal.
IonutNIA
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 7 times

Am fost si eu martor la aceasta actiune cand a fost scos de la ct, parerea mea 1tap nu trebuia sa actionezi asa repede sa scoti la CT pentru a intra tu decat daca cereai motive si dovezi ca Nexus a fost CT, cea mai buna sanctiune ar fi un Avertisment Verbal sau un Warn pentru a nu se mai intampla pe viitor, ai grija 1tap! :D
Tucky
Am bani multi
Am bani multi

Am discutat putin cu el, legat de treaba cu afk, sa incerce sa nu mai stea afk indiferent de motiv. Nu da bine stand afk facand parte din Staff.
Legat de reclamatie, nu a stiut cate runde a fost, iarasi nu este un motiv sa actionezi direct, la fel am discutat ca trebuie sa se informeze mai mult si de la playerii si de la admini, iar dupa sa actioneze.
Prin urmare la discutiile cu el rezuma la un "Avertisment verbal" din partea mea. Acum daca Syko, gaseste alt motiv sau alte informatii legate de reclamatie, e decizia lui daca ramane la Avertisment verbal, adica sa discute si el cu 1tap sau sa primeasca Warn.
Topicul va ramane deschis pentru mai multe comentarii la reclamatie daca vin alti membri ai Staff-ului, Syko cu decizia luata sau o sa inchid topicul daca Syko o sa imi spuna ca e de acord cu mine si nu raspunde el la topic.
ImageImage
Image
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

- Reclamatiile trebuie facute de cei pe care au fost executate comenzile, altfel nu se iau in considerare (exceptie ban, wreck sau alte comenzi abuzive pe unul sau mai multi playeri)!

1tap, ai grija data viitoare si nu mai scoate aiurea oamenii de la CT, citeste regulamentul periodic pentru ca el este intr-o modificare continua iar unele reguli se schimba (regulile schimbate vor avea alta culoare, deci nu trebuie sa-l recitesti chiar pe tot).

:tc:
Image
Image
Locked