Cereri Remove
- VrajitoR.
- Veteran pe B-Zone
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Nume in joc:VrajitoR.
Doresc sa primesc remove deoarece: Doresc o pauză. În ultimul timp intram doar din obligație
Warnuri detinute in prezent:0
Alte precizari:O să revin cel mai probabil mai tarziu, bafta.
Doresc sa primesc remove deoarece: Doresc o pauză. În ultimul timp intram doar din obligație
Alte precizari:O să revin cel mai probabil mai tarziu, bafta.

- Cutitar_Expert
- Veteran pe B-Zone
- Been thanked: 2 times
Nume in joc: Cutitar_Expert
Doresc sa primesc remove deoarece: nu mai am acelasi chef de a intra sa ma joc, plus ca incep munca din nou si nu voi mai avea timp de servar, nu vreau sa tin un loc ocupat in staff degeaba
Alte precizari: vreau sa va zic ca nu ma las, voi mai intra pe servar, ma mai joc cu voi, dar nu voi putea intra zilnic ca sa imi fac activitatea de staff
Doresc sa primesc remove deoarece: nu mai am acelasi chef de a intra sa ma joc, plus ca incep munca din nou si nu voi mai avea timp de servar, nu vreau sa tin un loc ocupat in staff degeaba
Alte precizari: vreau sa va zic ca nu ma las, voi mai intra pe servar, ma mai joc cu voi, dar nu voi putea intra zilnic ca sa imi fac activitatea de staff
- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Cutitar_Expert wrote: ↑Tue Mar 28, 2023 12:34 pm Nume in joc: Cutitar_Expert

Bafta mutitar