Adevarul.

Locked
Antonio

1. Nume în joc:Antonio
2. Motivul pentru care ai primit ban:-
3. Adminul care ți-a dat ban:-
4. Data și ora când ai primit ban:-
5. Martori prezenți pe server:-
6. IP-ul tău:5.12.41.54
7. Dovadă:https://www.youtube.com/watch?v=6HPZixjpMns
8. Scurtă descriere:OK... As dori sa incep prin a spune cate ceva 1. Syko... Trebuie sa fii mai dur bro, vad ca toata lumea de te ia de prost si te injura/comenteaza. ce i asta? Te-ai lasat slab si vulnerabil si acum te ia de prost. In al doilea rand, Recunosc am avut un comportament poate toxic mai mult sau mai putin cu cati va playeri. as dori sa spun ca n am nimic cu nimeni scopul meu este sa ma distrez,Dar uneori cand vad (Retarzi) nu pot sa ma abtin si sa i i au la misto. Bun sa vorbim despre asa zisul (hack)Nici nu stiu de ce imi racesc gura, dar pot sa va spun secretul meu de "wall" 1. Sunetul, Imi place sa joc cu sunetul tare, Asa ca pot sa aud pasii foarte usor. 2preefire, Imi place sa fac preefire in locuri unde Va pozitionati de cele mai multe ori.3DE cele mai multe ori va vad inainte sa va pozitionati, si imi e usor sa fac preefire. 4 Just luck sometimes :facepalm: Cam atat. Vreau sa mi i au adio de la playerii care mi au facut copilaria mai frumoasa. Bendeac esti caterinca si de treaba bro sa nu te schimbi niciodata. Sabina nu o sa te uit mult timp esti o fata mai (speciala) :)) N am mai vazut o fata mai caterinca decat tine. + Kane, Teeken Si baietii care aveau caterinca lor. Va pup Daca mai vreti sa tinem legatura AnToNiO31337#6884 Nu vreau unban. Paaaaaa
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

ma pis pe ei, de nu mi bat si eu pula de ei mai mult decat isi bat ei de mine, ii injur, fac abuz pe ei, pana or sa inteleaga ca trebuie ca ei sa se comporte altfel ca sa ma comport si eu ca un owner bun ce ar trebui sa fiu, sunt retardati rau unii si nu inteleg regulamentul, mai ales ca imi vin majoritatea cu scuza "nu scrie in regulament", ei bine regulamentul a prins un edit frumos azi iar cine nu l respecta de acum inainte va fi sanctionat drastic.

asadar, cn a citit aia si ii trece prin cap sa nu respecte regulamentul... ei bine...

multa muie.

:tc:
Image
Image
Locked