Reclamatie NUTU

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Post Reply
kurisuti
Prost cu diploma
Prost cu diploma

Nume în joc: kurisuti
Numele acuzatului: Nutu
Motivul acuzației: n-a respectat comanda jeanului, abuzant de gradul lui de slot, avertizandu-ma cu 1 AV.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 06.04.2023 ora 18:45
Martori prezenți pe server: 15+ player ( 1tap,uncle sam,raul,tactu)
Dovadă(poză sau video): am 2 videoclipuri, in primul prind cum il omor din cauza nerespectarii comenzii si cand spune de AV, iar in al doilea videoclip cum imi spune ca iau un 1 AV. ( nu am cum sa le postez ca sunt mari, vi le arat pe discord *SHARE*)
Scurtă descriere: Inceput de runda, frumos, jeanu spune *strange-ti randu in spate cu duck si glow blue* si dupa fix zice *jean spune cine mai misca moare* toti erau cu duck si glow blue doar ca el n-avea ducku si in timpu ultimei comenzi el misca si se pune duck si dupa il omor si incepe cu *AV*.
:fuck_yeah: :troll_face: :fuckthat:Image
like
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 19 times
Been thanked: 10 times

Fara dovada reclamatia este invalida, poza sau video.
:respins: :tc:
Image
:arghy: :arghy: :arghy:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

kurisuti wrote: Thu Apr 06, 2023 6:57 pm Dovadă(poză sau video): am 2 videoclipuri, in primul prind cum il omor din cauza nerespectarii comenzii si cand spune de AV, iar in al doilea videoclip cum imi spune ca iau un 1 AV. ( nu am cum sa le postez ca sunt mari, vi le arat pe discord *SHARE*)
Scurtă descriere: Inceput de runda, frumos, jeanu spune *strange-ti randu in spate cu duck si glow blue* si dupa fix zice *jean spune cine mai misca moare* toti erau cu duck si glow blue doar ca el n-avea ducku si in timpu ultimei comenzi el misca si se pune duck si dupa il omor si incepe cu *AV*.
Le postezi pe https://www.youtube.com/ sau pe un site de hosting al fisierelor (girlshare spre exemplu) si le lasi aici. Ar fi indicat sa le urci pe youtube.
Image
Image
Post Reply