Numele acuzatului: IonutNIA
Motivul acuzației: limbaj indecent ( jignirea playerului) , isi da singur ungag dupa ce a primit gag de la JeBeLu
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: nu neaparat conflict, doar ca pe mine m-a marcat faptul ca primeste gag meritat si dupa cateva secunde isi da singur ungag.. 09.04.2023 ora 20:50
Martori prezenți pe server: senzation,Raul,JeBeLu,tactu ( chiar nu stiu cati dintre ei au observat)
Dovadă(poză sau video): https://imgur.com/a/HB0yfOB
Scurtă descriere: dupa acceptarea cererii mele de slot, am decis sa intru pe server fiind mai responsabil acum cu gradul. Nu stiu daca trec 2 minute si vad ca baiatu asta Ionut incepe sa jigneasca un CT din cauza de FK. Primeste gag pe motiv limbaj si dupa isi da singur ungag si incepe sa spameze cu niste intrebari care nu au neaparat de-a face cu cererea mea.
Nu stiu cat de mult o sa luati in evidenta detaliu asta, dar pentru un asemenea grad eu zic ca si fiecare greseala se sanctioneaza. Mai ales limbajul, daca intra un player nou nu cred ca ii convine sa vada din partea adminului atata imaturitate