Propunere geniala

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
baiatuv2

Deci,daca am putea sa bagati titluri speciale stiu ca o sa zica uni din voi ca "e pe alte sv noi suntem mai speciali etc."
Ar trebui sa se faca titluri de sarbatori cum ar fi "Easter2023" cum ar fii asa de sarbatoarea asta
Am putea pune si titlu de slot adica daca ai un grad sa iti apara sa stie lumea nu sa scrie in chat
/admin sau /who
Si cu titlurile acestea speciale cum ma ar fi de sarbatori sa primesti niste + uri cum ar fii "mai mult speed cu un pic,mai multa gravitate sau mai putina,ai mult hp."
acest lucru ar schimba serveru va rog frumos sa va ganditi
A si , ati putea pune titluri care le dati unlock cu orele cum ar fii "veteran (120 ore),nou (10 ore) etc. cred ca ati prins ideea"
Puteti pune si titluri troll cum ar fii "Barosan.Mafia.Rege.Etc."
Ganditiva ar putea schimba serveru cu mult :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy:
senzation
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 2 times

:wtf:
Din tot ce am citit am inteles doar chestia cu slot in chat, care exista deja de la gradul de administrator in sus
:contra:
baiatuv2

senzation wrote: Mon Apr 17, 2023 11:44 pm :wtf:
Din tot ce am citit am inteles doar chestia cu slot in chat, care exista deja de la gradul de administrator in sus
:contra:
citeste mai bine o sa vezi ca e chiar geniala propunerea mea :contra:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Nu adaug prefixe tampite in chat, raman cele care sunt in prezent, dar mi-ai dat o idee buna cu niste evenimente speciale de sarbatori, o saptamana de "nebunie" pe server.

:tc:
Image
Image
Locked