Numele acuzatului: Raul + JeBeLu
Motivul acuzației: favorizari +nu isi face treaba de admin sa dea gag + provocare player + discutii ce nu isi au rostul pe server + glume idioate
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum cateva minute
Martori prezenți pe server: tactu, Carton
Dovadă(poză sau video): https://imgur.com/a/yt9akP7
Scurtă descriere: In prima poza se poate vedea clar cum renumita Andreutza injura, le-am spus tuturor de gag, pe nimeni nu a interesat insa sa trezeste Raul sa spuna ca nici macar nu ii da gag ceea ce inseamna ca face favorizari, in a doua poza se poate vedea cum eu ii spun ceva Andreutzei iar Raul incepe sa comenteze fara niciun rost si sa se bage in seama foarte aiurea si incearca sa ma provoace, in a 3 poza se poate vedea foarte clar cum Raul incepe sa ma provoace din nou tinand parte Andreutzei, iar in ultima poza se poate vedea cum JeBeLu se baga si el in discutia cu Raul si Andreea incercand sa ma provoace si el cu cuvintele "E Gelos Ionut?" "scz" "trebuie sa renunt la tine" "il iau pe ionut" nu o luati in seama de hate dar deja imi ajunge e a mia suta oara cand ma provocati si faceti misto aiurea de mine, puteam sa iau mai multe dovezi dar zic ca ajung acestea si nu mi-a placut faptul ca va bagati in seama provocandu-ma ori sa ies de pe server, ori sa injur si sa puteti face ceva sa ma dati afara de la CT sau de pe server, imi ajunge cat hate mi-am luat mai ales din partea lui Raul care el este staff si nu ar trebui sa faca favorizari la gag + sa provoace un player. Cam atat am avut de spus!

Si am uitat sa mentionez ca nu e prima oara cand se intampla chestiile astea cu Raul!