Vin cu o noua propunere

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
Tucky
Am bani multi
Am bani multi

Bun, sa incep cu inceputul:
Stim cu totii cum este cand un(sau mai multi) vip este(sunt) pe server. EX: RANGA/HP 200/AP 200 + 2 SHOP-uri.

Uitati propunerea mea:
1. Eu unul as zice sa scoatem Ranga pentru VIP, sa ramana doar random foarte putin si in SHOP.
2. Am un Skin de brici/briceag/cutit, cum vreti voi sa ii spuneti. Si la ce ma refer? Sigur v-ati uitat la multe filme care sunt si cu puscarie, acolo cativa si-au confectionat acest brici/briceag/cutit.
3. Acest Skin sa fie bagat doar la VIP si sa dea Damge mai mare sau chiar dublu decat pumnul dat cu click dreapta, asta pentru a avea un beneficiu ca si VIP.

S-ar apropia mai mult de realitate cat ar fi si fain.

Am sa las mai jos link-ul catre imagini cat si cel de descarcat.

Link-ul catre IMAGINI: https://imgur.com/a/XwCvEZ8

Link-ul de descarcat: https://files.fm/u/jh6s4yakg
ImageImage
Image
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

:pro: :trollcrazy:
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
senzation
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 2 times

Imi place ideea, dar eu as baga cutitul la shop 100 + credite, iar acesta sa poate fi cumparat doar de vip only.
As face cutitul mai colorat, nu da bine asa "vechi" parerea mea e ca ar merge un karambit.
Tucky
Am bani multi
Am bani multi

senzation wrote: Wed May 24, 2023 3:44 pm Imi place ideea, dar eu as baga cutitul la shop 100 + credite, iar acesta sa poate fi cumparat doar de vip only.
As face cutitul mai colorat, nu da bine asa "vechi" parerea mea e ca ar merge un karambit.
"Vechi", asta e si ideea, ca esti in inchisoare nu ai de unde cumpara, la vip e ca, cum ti-ai confectiona singur.
ImageImage
Image
tactu'
Very Important Person
Very Important Person
Been thanked: 3 times

eu sunt de parere ca e ok cum e acum, cu ranga la vip in fiecare runda. pentru mine asta a fost unul din motivele principale pentru care am vrut sa iau vip.

daca se decide sa fie scoasa ranga de la vip, propun sa fie mai ieftina in shop pentru cei care au vip - adica in loc de 15 credite sau cat e acum, sa fie 5 sa zicem. stiu, poate suna amuzant, dar v-am explicat ca ranga e aproape esentiala pt vip
Krypton******
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 2 times

:pro: total de acord. am zis de multe ori ca daca esti ct, si sunt 2/3 vipi cu "credite de spart" pe sv, nu ai sanse sa joci cum trebuie mapa aia! In acelasi timp cum spune si tactu', sa fie cumva impacate ambele parti.
Image
Image
Nutu
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 1 time

:pro:
:trollcrazy:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Eu momentan n-as vrea sa schimb chiar atat de mult demersul jocului, propunerea mea a fost sa scot ranga si sa le ofer 3 shopuri vipilor, oferind sansa CT-ilor sa nu mai moara instant din cauza răngii (sau daca vipu o cumpara din shop, platea credite pe ea).

Momentan ramane asa si vedem cum o sa fie, oricum cerinta vipului a scazut, nimeni nu mai cumpara, deci probabil o sa ne jucam mai safe.

Momentan doar
:tc:
Image
Image
Locked