propunere vip menu pt toate gradele

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
Adolf Hitlerr

Noroc si doamne-ajuta! as vrea sa avem noi admini un vipmenu cu cutite ciocan cutit de gheata sau cutit nija ar fi fain si repsawn o singura data la vipmenu-/vpmenu
si playeri care nu pot sa aive grad sau nu fac cerere sa poata sa ia de la o taraba vip menu sa aive ca noi o singura mapa dupa sa cumpere iarasi si la taraba sa coste pe mapa vpmenu 500-sau 1000 de credite sau sa aleaga sa faca questuri ar fi fain chiar daca pe celelalt server de jb e asta putem sa facem si aci ar fi fain ;)
Nutu
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 1 time

:contra: nu am prea înțeles cu tarabe și nush părerea mea e ok asa ,și asa nu mai sunt playeri .
:trollcrazy:
dGL.
Prost cu diploma
Prost cu diploma

Vere, nu inteleg de ce copiezi alte servere, vrem sa fim originali, nu copiatori :contra:
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

dGL. wrote: Thu Jun 22, 2023 8:14 pm Vere, nu inteleg de ce copiezi alte servere, vrem sa fim originali, nu copiatori :contra:
:contra: ce pula mea ai zis acolo
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times

Cea mai mare prostie, asa ceva gasesti doar pe serverele pokemon, serverul a fost relativ schimbat, cu un quest, cu o trivia, cu niste skinuri actualizate, dar n-o sa ma apuc niciodata sa transform serverul intr-unul de copii pokemoni.

:tc:
Image
Image
Locked