reclamatie Adolf Hitler

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Locked
CRED CA SUNT CODAT

Nume în joc: CRED CA SUNT CODAT
Numele acuzatului: Adolf Hitler
Motivul acuzației: da box si deschide celulile fara acord de la un grad mai mare
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server:the real blue
Dovadă(poză sau video): https://imgur.com/a/sRWjy7b sunt doua imagini
Scurtă descriere: deci a iesit ct-ul si iei spuneau in chat sa intru dar eu eram afk si cand nu mai eram afk vad ca adolf deschide celulile iam zis dc ca nu poate deschide celulile fara acordul unui grad mai mare si tot na ascultat si dupa da box si dupa imi spune ca cica ie caterinca :fuckthat:
Adolf Hitlerr

esti bun frate nu sti ce e aia caterinca daca nu sti nu te baga si nu stiu ce ai cu mine nici nu te cunosc dar na :facepalm: si plus te-a venit tie sa faci reclamatie copil de 12 ani sa cati oi avea dar na si la box am si anuntat pe chat daca dau si open am dat pt ca nu era nimeni ct si in plus erai pe server si trebuia sa intri CT dar na nu ma complic cu pustani
CRED CA SUNT CODAT

Adolf Hitlerr wrote: Thu Jun 22, 2023 5:37 pm esti bun frate nu sti ce e aia caterinca daca nu sti nu te baga si nu stiu ce ai cu mine nici nu te cunosc dar na :facepalm: si plus te-a venit tie sa faci reclamatie copil de 12 ani sa cati oi avea dar na si la box am si anuntat pe chat daca dau si open am dat pt ca nu era nimeni ct si in plus erai pe server si trebuia sa intri CT dar na nu ma complic cu pustani
ma omule ai spus am vazut dar nai avut acordu unu grad mai mare ce drq tot spui si caterinca ce caterica ba cu box ? plus tot ce ai facut tu era abuz nam intrat ct pt ca eram afk da nici naveam chef ct nam nimic cu tine dar nu respectii regulamentu si in regulament spune ca daca se face abuz pe urma unui slot trb sa se faca reclamatie daca nu stii regulamentul la ce mai esti in staff
Adolf Hitlerr

da frumos am 5 ani de toate modurile de joc de cs 1.6 si tu ma de regulament si de staff
ba omule daca nu sti jocu sau sa fi amuzant pe server nu mai vorbi si in plus stiu regulamentu stiu ca nu trebuie sa abuzez stiu ca nu ai voie sa dau open box fk pe ct sau playeri cu masina stiu mai bine regulamentu decat tine dar asa sunt eu dar na acuma ce costinca oi fi avut sau te-ai fo sculat cu fata la cearceaf dar na :facepalm:
CRED CA SUNT CODAT

Adolf Hitlerr wrote: Thu Jun 22, 2023 5:48 pm da frumos am 5 ani de toate modurile de joc de cs 1.6 si tu ma de regulament si de staff
ba omule daca nu sti jocu sau sa fi amuzant pe server nu mai vorbi si in plus stiu regulamentu stiu ca nu trebuie sa abuzez stiu ca nu ai voie sa dau open box fk pe ct sau playeri cu masina stiu mai bine regulamentu decat tine dar asa sunt eu dar na acuma ce costinca oi fi avut sau te-ai fo sculat cu fata la cearceaf dar na :facepalm:
ba frate eu spun ca nai voie sa dai box open fara ca un grad mai mare sa ti dea acordu ce ma doare pe mine ca joci de 5 ani cs1.6 desigur cei mai mari desigur ca stie mai bine decat mine dar eu spun ca nu poti da box fara ca un grad mai mare sa dea acordu CE PLM O TOT TII CU CATERINCA TA SAU NU STIU CE :facepalm:
Nutu
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 1 time

CRED CA SUNT CODAT wrote: Thu Jun 22, 2023 6:10 pm
Adolf Hitlerr wrote: Thu Jun 22, 2023 5:48 pm da frumos am 5 ani de toate modurile de joc de cs 1.6 si tu ma de regulament si de staff
ba frate eu spun ca nai voie sa dai box open fara ca un grad mai mare sa ti dea acordu ce ma doare pe mine ca joci de 5 ani cs1.6 desigur cei mai mari desigur ca stie mai bine decat mine dar eu spun ca nu poti da box fara ca un grad mai mare sa dea acordu CE PLM O TOT TII CU CATERINCA TA SAU NU STIU CE :facepalm:
Dacă nu era nimeni ct eu nu ii vad problema ca tot nu avem ce sa facem dacă nui nimeni la ct,asa mai facem box între noi sa nu se plictisească lumea.
:trollcrazy:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Nu e neaparat o problema atat timp cat nu era un CT peste care sa intervina cu respectivele comenzi.

:tc:
Image
Image
Locked