Goodmode

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
Antonio

Propunere goodemode, propun ca goodmode-ul sa se poate da decat de 2 ori pe harta. Si Sa nu se faca Favorizari Ex(Ziua cuiva, Muzica deoarece este foarte plictisitor si playerii ies de pe server. Propun ca la goodmode sa se faca doar jocurile de pe harta sa fie mai frumos.
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

:contra: nu sunt de acord cu acest lucru si ar fii urat sa dai godmode doar două runde. Înainte dădeai de la a doua rundă godmode si stăteau toata mapa si nu spuneai nimic playerii
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Cortex

:pro: la faza cu 2 godmodeuri , e plictisitor sa dai toata harta numa godmode
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

Orice actiune care afecteaza negativ serverul este interzisa:
Absolut orice actiune facuta intentionat care afecteaza in mod negativ jucatorii, cursul jocului, functionarea serverului, site-ului, forumului va fi sanctionata dupa alegerea ownerului.
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Cortex

CataLynHD wrote:Orice actiune care afecteaza negativ serverul este interzisa:
Absolut orice actiune facuta intentionat care afecteaza in mod negativ jucatorii, cursul jocului, functionarea serverului, site-ului, forumului va fi sanctionata dupa alegerea ownerului.
Ce legatura are asta cu propunerea asta? Nu mai fa post-hunt....
Teeken

Cortex wrote:
CataLynHD wrote:Orice actiune care afecteaza negativ serverul este interzisa:
Ce legatura are asta cu propunerea asta? Nu mai fa post-hunt....
o sa te obisnuiesti cu el...
In legatura cu propunerea, de ce te chinui cu chestia asta? oricum toti o sa faca ce vor si nu ai ce sa le faci. Daca vor sa puna "ghiceste muzica" si se aude ca un rahat, da, nu merita dar in rest e ok.
Discord : Narcis Sebastian#3239
Facebook : https://www.facebook.com/Narcis.Sebastian1506
GMail : creativekid64@gmail.com
Telefon : 0787275256
Care mă spamează la telefon măsa-i curvă.
crs
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

:contra: Nu sunt de acord.
bendeac10
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

:contra: suntem 10 ct si sa dea doar 2 godmod uri? Crezi ca toti acei ct vor sa dea godmode eu doar pot influenta pe acel jean sa daea godmode , nu e vina mea ca e acel jean influnetat de parerea mea ca un simplu ct. Legat de ziua unui jucator din punctul meu de vedere e o metoda in care sa scapi rapid de oameni NU SA FAVORIZEZI UN JUCATOR. Daca stii sa faci un godmode si DACA STII SA FACI CA T SA TE ASCULTE NU IESE NIMENI DE PE SERVER CA SA TERMINE CAT MAI REPEDE ACEL GODMODE.
*BoSsMaRe*

bendeac10 wrote::contra: suntem 10 ct si sa dea doar 2 godmod uri? Crezi ca toti acei ct vor sa dea godmode eu doar pot influenta pe acel jean sa daea godmode , nu e vina mea ca e acel jean influnetat de parerea mea ca un simplu ct. Legat de ziua unui jucator din punctul meu de vedere e o metoda in care sa scapi rapid de oameni NU SA FAVORIZEZI UN JUCATOR. Daca stii sa faci un godmode si DACA STII SA FACI CA T SA TE ASCULTE NU IESE NIMENI DE PE SERVER CA SA TERMINE CAT MAI REPEDE ACEL GODMODE.
:contra:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

:respins:

Va fi insa o regula noua: adminii nu mai au voie sa dea extend ca CT sa poata da Godmode (exclusiv god si owner.

:tc:
Image
Image
Locked