Reclamatie Bogdy

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Locked
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

Nume în joc:CataLynHD
Numele acuzatului:Bogdy
Motivul acuzației:Limbaj vulgar
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:Sa intamplat ieri la ora 15:45 ( 22/03/2020 )
Martori prezenți pe server:https://imgur.com/a/gtNcX9L ( deci?!,Carton,JEbelu,pppp,Electro_XD,Teeken,bendeac )
Dovadă(poză sau video):https://imgur.com/a/gtNcX9L
Scurtă descriere:Bafta :D :D :D
:forever_alone_crying:

Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Bogdy
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Post facut aiurea=]]], dovezi insuficiente, nu ai de unde sa stii ca vorbeam cu tine, poate vorbeam cu altcineva ca se aude ca P**A, si cu taci in plm de fraier poate vorbeam cu altcineva, deci dovezi insuficiente, sugus mucus.
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

Bogdy wrote:Post facut aiurea=]]], dovezi insuficiente, nu ai de unde sa stii ca vorbeam cu tine, poate vorbeam cu altcineva ca se aude ca P**A, si cu taci in plm de fraier poate vorbeam cu altcineva, deci dovezi insuficiente, sugus mucus.
Dacă o luam logic si reclamația ta ii tot la fel. Numai încerca să fi nevinovat pozele sunt facute de mine de asigur, se vede si in reclamație ce comportament ai . Un god nu ar trebui să aibe limbajul asta!!! Merita remove parerea mea

Atunci daca nu s dovezile mele sunt de ce scrie că daca vreau warn in momentul ala eu eram jean la băiat ia picat netul si i am dat remove si dupa ai inceput sa ma înjuri . Orcum mult noroc si baftă! Dau edit doar sa revin cu argumente si sa iti raspund ca sa numai fac alt reply.
Last edited by CataLynHD on Mon Mar 23, 2020 3:24 pm, edited 1 time in total.
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Bogdy
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Hai ca parerea ta conteaza cel mai mult, parerea unui parlit conteaza ma =]]], nu te suporta nimeni copile................... :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:
Antonio

:contra: Bogdy VORBEA CU MINE. Eu cu bogdy suntem destul de apropiati si ne permitem jigniri/injurqturi. Injuratura nu a fost grava. In + poti sa i atragi atentia si isi da singur gag. Nu sa stai 7 zile pana i faci o amarata de reclamatie ca m a jignit pe mine.
bendeac10
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Cum se vede din poza sunt si eu martor din puctul meu de vedere sunteti amandoi tigani si va faceti unu reclamatie celuilalt nu ar fi corect ca unu sa i a warn si altul nu , ori amandoi warn (asta pt bogdy inseamna down deci nu merita acest lucru) si pt catalyn 2 secunde nu moare nimeni daca ai dat vot la minutu 5 02 :facepalm: . PS LIMBAJUL LUI BOGDY NU ESTE UNUL DE WARN. In concluzie din punctul meu de vedere nu meritati niciunu warn si numai fiti tigani si va faceti recl intre voi PT ORICE MOTIV , acesta este un mesaj valabil pt toti adminii nu doar pt voi 2 va pup
sewerperson
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

coaie sincer e prea mare raca intre voi doi, spun sa se incheie subiectu aici si sa va impacati.. nu mi se pare normal ca nici bogdy sa faca o reclamatie pentru 0.2 secunde ramase pana la 4 minute si nici ca tu sa faci pentru limbaj( mi se pare un cacat sincer recl pentru limbaj.. ii atrageai atentia si isi dadea gag singur).. spun ca nimeni sa nu pateasca nimic si sa ramana asa si sa va imprieteniti
cioata e raspunsul la tot
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

:tc:
Image
Image
Locked