Cerere god bendeac

Locked
bendeac10
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

1. Nume în joc:bendeac
2. Vârstă:15 ani
3. Nume(real) -
4. Prenume(real):Catalin
5. Reședință:Vaslui
6. Contact (discord, facebook, etc. Nu e obligatoriu) : Discord - > bendeac#104301
♦ Steam ID:-
7. Număr de ore jucate(minimum 50):multe 3000 + ce am acum
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu):https://www.gametracker.com/player/bend ... .31:27015/
9. Data cand am primit slot N am slot
●Am citit regulamentul din sectiunea "REGULAMENT" (viewtopic.php?f=4&t=2 OBLIGATORIU). Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă:Da am inteles regulamentul :troll4:
Liderul grupului Veteraniiiiiiiiiiiii !
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

:contra: Cerere făcută în bătaie de joc. Toti trebuie sa începem de la slot!!!!
:troll_face:
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Lucian Matis

CataLynHD wrote::contra: Cerere făcută în bătaie de joc. Toti trebuie sa începem de la slot!!!!
:troll_face:
Iar la bogdy de ce ii dai pro cand zice syko daca sa ii dam god? Cu bendeac nu vrei sa te joci ca god a? Nu cred ca stii ce grad a avut bendeac probabil, NU MAI FII PROST!!!!
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Spoiler
Show
Image
Image
JeBeLu
God - aproape smecher
God - aproape smecher
Been thanked: 2 times

Ba sa mor eu daca va inteleg! Cum plm va treziti asa prin magie , ba hai sa fac cerere god ca e 100% normal (la voi) pe cand altii incep cu slot , admin si asteapta sa treaca timpul dintre cererile de up sau daca a fost respins .De exemplu ca sa fac crerea up mai am nevoie de 5 zile . Bendeac daca tot vrei grad, cere gradul ce l-ai avut inainte de cererea remove . Asa cred eu ca este cel mai corect .
Bogdy
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

JeBeLu wrote:Ba sa mor eu daca va inteleg! Cum plm va treziti asa prin magie , ba hai sa fac cerere god ca e 100% normal (la voi) pe cand altii incep cu slot , admin si asteapta sa treaca timpul dintre cererile de up sau daca a fost respins .De exemplu ca sa fac crerea up mai am nevoie de 5 zile . Bendeac daca tot vrei grad, cere gradul ce l-ai avut inainte de cererea remove . Asa cred eu ca este cel mai corect .
Ba eu cred ca tu ai facut cererea asta la vrajeala cand n-aveai ce face si te-ai gandit sa faci si tu cerere god...ca de ce nu :)))... :contra: si cel probabil respins de syko. :arghy: :arghy: :arghy: :arghy: :arghy:
sewerperson
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

imi place de bendeac dar :contra: numai un singur om merita god pe tot serveru si ala e carton
cioata e raspunsul la tot
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

:))
Image
Image
Locked