Nume în joc:bendeac
Numele acuzatului:jebelu
Motivul acuzației: limbaj
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: marti 7 aprilie 23 44
Martori prezenți pe server: Syko crs si cine se mai vede in demo
Dovadă(poză sau video): https://www67.zippyshare.com/v/lIjfpa6D/file.html
Scurtă descriere: Eu am primit pedeapsa pentru un jucator norma , el sa o primeasca pt un admin si nu ma lua cu averstisment verbal pt limbajul asta !
Reclamatie by bendeac
Am pus tot demo ul ca vezi ca sa vezi ca nu ai anuntat ca faci test dar asa am sa fac plus ca erai pe serverSyko wrote:Filmează partea care ma interesează altfel nu ti iau reclamația in considerare, nu stau sa caut eu 10 min pt o faza de 5 secunde.

- JeBeLu
- God - aproape smecher
- Been thanked: 2 times
In locul tau as tacea . S-a zis clar ca se fac niste teste pt un plugin pt sv si trb careva sa strice tot . Ce iar ai pierdut la phf ? Chiar dinainte sa intri pe sv s-a spus clar ca se fac niste teste pentru sv si era nevoie ca un ct sa fie pe post de test , in cazul asta eu . Tu cu nebuniile tale ai stricat nu numa un simplu day dar ai incurcat si socotelile lu syko. A trebuit repetata toata operatiunea + syko te-a chemat pe discord sa iti explice clar cum sta treaba dar nici nu ti-a pasat .. Serios frate de la un timp o iei razna , azi esti bn ms vb , glumim si maine te doare in 14 de toti , esti nervos plm ? ce treaba ai avut sa ma omori la zm ? ce nu iti merge ?. Zi ms ca nu te-a luat si syko la ....
Eu am primit ban pentru un player normal , tu trebuie sa primesti ce trebuie pentru un adminJeBeLu wrote:In locul tau as tacea . S-a zis clar ca se fac niste teste pt un plugin pt sv si trb careva sa strice tot . Ce iar ai pierdut la phf ? Chiar dinainte sa intri pe sv s-a spus clar ca se fac niste teste pentru sv si era nevoie ca un ct sa fie pe post de test , in cazul asta eu . Tu cu nebuniile tale ai stricat nu numa un simplu day dar ai incurcat si socotelile lu syko. A trebuit repetata toata operatiunea + syko te-a chemat pe discord sa iti explice clar cum sta treaba dar nici nu ti-a pasat .. Serios frate de la un timp o iei razna , azi esti bn ms vb , glumim si maine te doare in 14 de toti , esti nervos plm ? ce treaba ai avut sa ma omori la zm ? ce nu iti merge ?. Zi ms ca nu te-a luat si syko la ....

Trebuie sa invatati ce inseamna cuvantul respect ! De asta am facut si aceasta reclamatie ca sa invatati sa respectati playerii voi staff ul si playerii invers!
- JeBeLu
- God - aproape smecher
bendeac10 wrote:Eu am primit ban pentru un player normal , tu trebuie sa primesti ce trebuie pentru un adminJeBeLu wrote:In locul tau as tacea . S-a zis clar ca se fac niste teste pt un plugin pt sv si trb careva sa strice tot . Ce iar ai pierdut la phf ? Chiar dinainte sa intri pe sv s-a spus clar ca se fac niste teste pentru sv si era nevoie ca un ct sa fie pe post de test , in cazul asta eu . Tu cu nebuniile tale ai stricat nu numa un simplu day dar ai incurcat si socotelile lu syko. A trebuit repetata toata operatiunea + syko te-a chemat pe discord sa iti explice clar cum sta treaba dar nici nu ti-a pasat .. Serios frate de la un timp o iei razna , azi esti bn ms vb , glumim si maine te doare in 14 de toti , esti nervos plm ? ce treaba ai avut sa ma omori la zm ? ce nu iti merge ?. Zi ms ca nu te-a luat si syko la ....cu asta am spus si am stricat toata operatiunea
X nu vreau sa imi exlplice nmc nimeni nu are ce sa imi explice pt limbajul ala imi dadeai ban si nu spuneai nmc asa se proceda inainte acum vad ca se injura imediat pe orice chestie mica si respectul reciproc sa pierdut pentru ca asta pleaca de la owner catre staff si playeri plus ca eu nu ti am zis nmc
Trebuie sa invatati ce inseamna cuvantul respect ! De asta am facut si aceasta reclamatie ca sa invatati sa respectati playerii voi staff ul si playerii invers!
Oh dar vai cine s-a gasit sa vb de respect

JeBeLu wrote:bendeac10 wrote:JeBeLu wrote:I
Oh dar vai cine s-a gasit sa vb de respect. Mai bn taci
. Daca zicem de respect , faza cu creditele care le-ai pierdut si te-ai plans la syko ? ahahhahaha acolo nu este respect fata de ceilalti playeri ca ai primit cr inapoi ? ?? Php din cate stiu eu e joc e noroc , nu trebuie sa te iei dupa ce zice antonio sau nu stiu eu cn . In fine lasa asta ca tu nu gresesti niciodata esti sfant
. Nu conteaza asta e greseala mea , macar daca iti ziceam mai multe
te pup

- JeBeLu
- God - aproape smecher
bendeac10 wrote:JeBeLu wrote:bendeac10 wrote:
Oh dar vai cine s-a gasit sa vb de respect. Mai bn taci
. Daca zicem de respect , faza cu creditele care le-ai pierdut si te-ai plans la syko ? ahahhahaha acolo nu este respect fata de ceilalti playeri ca ai primit cr inapoi ? ?? Php din cate stiu eu e joc e noroc , nu trebuie sa te iei dupa ce zice antonio sau nu stiu eu cn . In fine lasa asta ca tu nu gresesti niciodata esti sfant
. Nu conteaza asta e greseala mea , macar daca iti ziceam mai multe
te pup
![]()
![]()
![]()
![]()
eu zic sa taci nush ce treaba au creditele aici si oricum creditele au venit tot la mine pe phf deci stai linistit nush de ce o bagi pe asta cu cr dar ma rog . Eu zic de limbajul tau si tu zici de ce frumos e afara cam asa faci acum
Era vorba de respectu de la admin / player cum ai sris tu mai sus =]] si cat de corecta a fost treaba ce ai facuto tu daca vr sa fie vorba de respect . Si cat despre limbaj citeste mai sus am zis ca e greseala mea

Eu am venit cu dovezi , macar ai recunoscut ca e greseala ta si tu nu o sa mi dai ban niciodata te asigur euJeBeLu wrote:bendeac10 wrote::JeBeLu wrote:
Era vorba de respectu de la admin / player cum ai sris tu mai sus =]] si cat de corecta a fost treaba ce ai facuto tu daca vr sa fie vorba de respect . Si cat despre limbaj citeste mai sus am zis ca e greseala meaPfoa , macar daca dadam eu banu ala sa ma simt impacat , nu e bai , urmeaza si aia
.