Cerere up Ninja
- JeBeLu
- God - aproape smecher
- Been thanked: 2 times
Este problema legata de locuri .. inca discut cu Syko sa vedem cum facem . Inainte sa fie cineva S-God am ajuns amandoi la un verdict , adica maxim 3 S-God . Poate urcam pana la 4 ... poate nu ..... De aceea inca nu s-a dar raspunsul la cerere . (bineinteles ca stiati deja ).
- SH0B0
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
Am venit cu propunerea de a primi downgrade la gradul de moderator pentru a nu mai exista discutii legate de locuri s.a.m.d., iar Ninja sa fie promovat la Semi-God. Cred ca e cel mai bine asa.JeBeLu wrote: ↑Wed Feb 08, 2023 7:34 pm Este problema legata de locuri .. inca discut cu Syko sa vedem cum facem . Inainte sa fie cineva S-God am ajuns amandoi la un verdict , adica maxim 3 S-God . Poate urcam pana la 4 ... poate nu ..... De aceea inca nu s-a dar raspunsul la cerere . (bineinteles ca stiati deja ).
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
- Ninja XT7
- Veteran pe B-Zone
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
stiu ca nu e ok sa raspund la propria cerere dar nu vreau ca deci sa primeasca downgradeSH0B0 wrote: ↑Thu Feb 09, 2023 5:33 pmAm venit cu propunerea de a primi downgrade la gradul de moderator pentru a nu mai exista discutii legate de locuri s.a.m.d., iar Ninja sa fie promovat la Semi-God. Cred ca e cel mai bine asa.JeBeLu wrote: ↑Wed Feb 08, 2023 7:34 pm Este problema legata de locuri .. inca discut cu Syko sa vedem cum facem . Inainte sa fie cineva S-God am ajuns amandoi la un verdict , adica maxim 3 S-God . Poate urcam pana la 4 ... poate nu ..... De aceea inca nu s-a dar raspunsul la cerere . (bineinteles ca stiati deja ).