Cerere admin - 1tap on degle
- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Probabil dupa ce ti-a vazut raspunsul s-a decis sa-mi dea mesaj spunandu-mi ca are 13 ani si ca luna viitoare face 14 (ulterior l-a sters, nu stiu de ce ca eu am apucat sa-l vad).Uncle_Sam wrote: ↑Tue Mar 14, 2023 10:54 pm Pe server mi-ai zis ca nu ai 14 ani si aici ai trecut ca ai. Transparenta e un lucru important, daca treceai 13 iti dadeam si eu pro dar cum onestitatea, adevarul si transparenta sunt cuvinte straine pentru atatea persoane in ziua de azi ma voi abona la o decizie opusa, si anume in ati da contra. Mi se pare paradoxal ca niste lucruri care ne-ar putea uni considerabil ca si specie nu exista decat intr-o masura atata de nesemnificativa si zac si ma uit cum stau si tastez niste cuvinte atat de profunde pe un site creat de omenire, omenire al carui viitor este incert, un viitor care poate nici cu cele mai utopice viziuni pe care le am si asa cum o idealizez s-ar putea sa fie inchisa intr-o coaja de nuca, si sa creada ca este regele tuturor! Este fara de indoiala ca anumite probleme personale m-au motivat fie la nivel de subconstient sau nu sa filosofez pe aici. Este fara de indoiala ca am si eu emotii, dar nu cred ca e vorba de filosofie aici, ci de realitate, o realitate incontestabila, o stiinta. O stiinta atat de uitata sau ignorata poate chiar necunoscuta de atatia, succes cu gradul de admin, dar in conformitate cu rationamentul adus de mine intr-o deja prea lunga postare pentru aceasta cerere ai, asta este modul meu de a te critica, mai mult de atat nu te impacteaza la momentul de fata cu nimic, gradul este ca si asigurat, sau este?
In orice caz, nu asta era problema, am fost cât pe ce sa-l accept, insa pentru faptul ca n-a fost in stare sa astepte nici macar cele 3 saptamani complet (24 februarie - 14 martie sunt 2 saptamani si 4 zile (daca luam in calcul si ziua de 24 cand a fost promovat sunt 5 zile)), am sa-l respins de data asta.
Urasc faptul ca oamenii nu sunt in stare sa respecte niste termene, ca sunt disperati si ca n-au rabdare.
De asta pentru faptul ca n-a asteptat cat a trebuit.

Faci cererea peste o saptamana din momentul in care ai postat cererea (adica pe 21 refaci cererea).