Am luat o decizie.
Avand in vedere numarul scazut de playeri pe care il avem si faptul ca aproape toata lumea a fost PRO (+ce a mentionat like), am decis sa-ti mai ofer o sansa.
Trebuie sa ai in vedere insa urmatoarele lucruri: nu mai primesti slotul inapoi, nu mai primesti grad pe server pana nu ne poti demonstra ca tu chiar te-ai schimbat (daca esti provocat, cu o dovada te astept sa reclami pe forum), poti primi ban oricand la loc daca consideram ca esti toxic, asta include si suferintele din chat, daca o zici odata la nu stiu cat timp, atunci cand ai o faza buna nu se considera toxicitate, dar nu cum o faci tu non-stop-runda de runda.
Si inca ceva ce consider ca este important, DACA NU ITI CONVINE UN SISTEM IMPLEMENTAT NU TE APUCI SI MA INJURI IN TOATE FELURILE, deschizi frumos o propunere pe forum cu titlul "Propunere scoatere glow" iar apoi astepti jucatorii sa voteze, nu te mai crede la tine pe tarla ca nu esti.
Probabil sunt mai multe de spus care acum imi scapa, anumite conditii pe care trebuie sa le respecti, deci daca imi reamintesc ceva o sa-ti comunic in privat!
Si inca o chestie, nu te mai ambala asa cand dau eu admin, god, owner cuiva, e decizia mea ce fac iar daca nu-ti convine esti liber sa nu mai joci!