Nume in joc: juzzer capitanu
Doresc sa primesc remove deoarece: nu o sa mai am timp
Warnuri detinute in prezent: -
Alte precizari: -
Cereri Remove
- capitan_juzzer
- Veteran pe B-Zone
- Been thanked: 1 time
- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
capitan_juzzer wrote: ↑Sun Apr 02, 2023 5:43 pm Nume in joc: juzzer capitanu
Doresc sa primesc remove deoarece: nu o sa mai am timp
Warnuri detinute in prezent: -
Alte precizari: -

Nume in joc: Senzor
Doresc sa primesc remove deoarece: Sincer m-am plictisit și nu mai am timp sa intru pe server deoarece în prezent este o oportunitate foarte buna sa fac niste bani munciți legal.
Warnuri detinute in prezent: -1
Alte precizari: Poate revin peste vreo luna doua
Doresc sa primesc remove deoarece: Sincer m-am plictisit și nu mai am timp sa intru pe server deoarece în prezent este o oportunitate foarte buna sa fac niste bani munciți legal.
daca vezi asta esti un gay
- Roli :D
- Veteran pe B-Zone
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
succes in viata sefulesenzor69 wrote: ↑Sun Apr 30, 2023 2:07 pm Nume in joc: Senzor

Nume in joc: IonutNIA
Doresc sa primesc remove deoarece: Consider ca nu mai sunt bine-venit in staff, sunt imatur pentru staff(comportamentul lasa de dorit) si cam atat spor la joaca
Warnuri detinute in prezent: 1
Alte precizari: Va iubeste IonutNIA, respect celor care mi-au fost alaturi le voi fi si eu mereu alaturi, va pup si succes cu jocul, voi mai intra la o caterinca cu prietenii mei va pup
Doresc sa primesc remove deoarece: Consider ca nu mai sunt bine-venit in staff, sunt imatur pentru staff(comportamentul lasa de dorit) si cam atat spor la joaca

Alte precizari: Va iubeste IonutNIA, respect celor care mi-au fost alaturi le voi fi si eu mereu alaturi, va pup si succes cu jocul, voi mai intra la o caterinca cu prietenii mei va pup

- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
senzor69 wrote: ↑Sun Apr 30, 2023 2:07 pm Nume in joc: Senzor

IonutNIA wrote: ↑Sun Apr 30, 2023 2:38 pm Nume in joc: IonutNIA
Doresc sa primesc remove deoarece: Consider ca nu mai sunt bine-venit in staff, sunt imatur pentru staff(comportamentul lasa de dorit) si cam atat spor la joaca![]()
Alte precizari: Va iubeste IonutNIA, respect celor care mi-au fost alaturi le voi fi si eu mereu alaturi, va pup si succes cu jocul, voi mai intra la o caterinca cu prietenii mei va pup![]()

- InfinitPower
Nume in joc: InfinitPower
Doresc sa primesc remove deoarece: Vad ca am o inactivitate foarte mare si nu cred eu ca o voi greste, las gradul de slot pentru alti mai activi
Warnuri detinute in prezent: 0
Alte precizari: va pup :*
Doresc sa primesc remove deoarece: Vad ca am o inactivitate foarte mare si nu cred eu ca o voi greste, las gradul de slot pentru alti mai activi
Warnuri detinute in prezent: 0
Alte precizari: va pup :*