[Propunere]kill

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
Lucian Matis

Asa dupa cum stiti o persoana care promoveaza regimurile politice de tip totalitar a interzis comanda kill in consola in timpul day-ului HNS. Se intampla ca eu sa am niste probleme cu internetul dintr-odata si ma fac cu -1k credite. Chiar si asa nu vad rostul interzicerii unei astfel de comenzi vitale care nu creaza un impact negativ absolut sub nicio forma server-ului. Prin urmare, dragii mei, propun ca noi sa fim liberi sa ne dam kill si retry la HNS si nu numai. NUMAI BINE! Lasa-ti pro si contra si cu un motiv atasat sa stiu si eu ca e justificat, thx.
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Spoiler
Show
Image
Image
alex112

Eu sunt :pro: pentru rebagarea de kill deoarece uneori se intampla sa ramai fara net............ cum am patit acum si am uitat ideea.....
Denis MH
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

:pro: MARE
Efectiv aceasta este o comanda "clasica" daca i-am putea spune asa
Cum a zis si Kennedy " Chiar si asa nu vad rostul interzicerii unei astfel de comenzi vitale care nu creaza un impact negativ absolut sub nicio forma server-ului"
ASA CA IARASI :pro:
RULEAZA,APRINDE,TRAGE,REPETA

Image
Syko
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

vreau argumente altfel ajunge la cos.
eu v-am dat argumente de ce este interzisa comanda kill la hns, daca toti si-ar da kill ati distruge jocul, ati fost prinsi suportati consecintele, lasati CT sa faca frag pe voi.
Image
Image
Lucian Matis

Te contrazici singur, nu are absolut niciun efect negativ, asa ceva nu are cum sa se intample, e ca si cum le zici la jucatori sa-ti dea toti 20 de credite, daca cineva vrea sa produca un efect negativ isi baga coduri si triseaza, nu mai manca rahat
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Spoiler
Show
Image
Image
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

:pro: deoarece democratia trebuie sa functioneze si nu numai.
In plus, noi avem liberul arbitru, deci prin urmare, regimul politic de tip totalitar trebuie indepartat!!!!!!
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
Syko
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Accept propunerea, in cazul in care o masa mare de jucatori isi va da kill la day readaug acest block si nu-l mai scot vreodata.

:tc:
Image
Image
Locked