[Propunere]kill
- Lucian Matis
Asa dupa cum stiti o persoana care promoveaza regimurile politice de tip totalitar a interzis comanda kill in consola in timpul day-ului HNS. Se intampla ca eu sa am niste probleme cu internetul dintr-odata si ma fac cu -1k credite. Chiar si asa nu vad rostul interzicerii unei astfel de comenzi vitale care nu creaza un impact negativ absolut sub nicio forma server-ului. Prin urmare, dragii mei, propun ca noi sa fim liberi sa ne dam kill si retry la HNS si nu numai. NUMAI BINE! Lasa-ti pro si contra si cu un motiv atasat sa stiu si eu ca e justificat, thx.
- Denis MH
- Veteran pe B-Zone

Efectiv aceasta este o comanda "clasica" daca i-am putea spune asa
Cum a zis si Kennedy " Chiar si asa nu vad rostul interzicerii unei astfel de comenzi vitale care nu creaza un impact negativ absolut sub nicio forma server-ului"
ASA CA IARASI

RULEAZA,APRINDE,TRAGE,REPETA

- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
vreau argumente altfel ajunge la cos.
eu v-am dat argumente de ce este interzisa comanda kill la hns, daca toti si-ar da kill ati distruge jocul, ati fost prinsi suportati consecintele, lasati CT sa faca frag pe voi.
eu v-am dat argumente de ce este interzisa comanda kill la hns, daca toti si-ar da kill ati distruge jocul, ati fost prinsi suportati consecintele, lasati CT sa faca frag pe voi.

- Lucian Matis
- SH0B0
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times

In plus, noi avem liberul arbitru, deci prin urmare, regimul politic de tip totalitar trebuie indepartat!!!!!!
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐