Reclamație Chimie

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Locked
denniew

Nume în joc: Junimea
Numele acuzatului: Chimie
Motivul acuzației: Slay pe motiv ca iau hp la day,dar nici macar nu pot lua hp:)
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 07.04.2021-21:55
Martori prezenți pe server: https://imgur.com/a/3Wjk2AZ
Dovadă(poză sau video): https://imgur.com/a/3Wjk2AZ
Scurtă descriere: Acest Admin da slay aiurea.:)
Image
Vrei?!
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

A gresit si el , l-am atentionat noi ca a gresit si , si-a dat si el seama . Cu totii gresim..
Chimie
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Nu am testat recent să văd dacă se mai poate lua hp sau nu, dar totuși dacă erai așa confident că nu poți, de ce ai mai încercat?
Am greșit pentru că m-am grăbit și recunosc asta, dar una peste alta tu nu ești în măsură să îmi faci mie reclamație, ținând cont de toate favorizările pe care le faci ca și CT, cum omori aiurea FD, cum faci block, cum te pui în fața mea ca să nu pot da dmg la CT (asta s-a întâmplat chiar aseară) și lista poate continua.
Mă rog, ăsta nu e topic de ceartă sau acuzații de playeri. Mulțumesc pentru atenționare și voi ține cont pe viitor de aspectul semnalat. :x
:wtf:
Denis MH
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Asta am făcut și eu era sa dau slay când încerca să ia HP dar nu am dat ,era sa fac o greșeala asemănătoare ,se mai întâmplă din când în când . Mai ales că este un mic bug când intri pe un player îți arată 100HP dar daca schimbi pe alt player și revii pe el arată hp-ul și asta te poate încurcă puțin nus daca la toată lumea este bugul asta minor sau doar la mine.
Totuși a greșit nu știa că nu poți lua HP
TUTUROR SE ÎNTÂMPLĂ SA GREȘEASCĂ acuma știe dacă face iarăși aceeași greșeala merită sancționat
RULEAZA,APRINDE,TRAGE,REPETA

Image
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

viewtopic.php?p=1636#p1636
Daca s-ar fi citit regulamentul s-ar fi stiut.

Warn
:tc:
Image
Image
Locked