Cerere UP

Locked
Denis MH
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

1. Nume în joc: Denis MH
2. Nume real: Denis
3. Rangul adminului deținut în prezent:Semi-God
4. Ore jucate pe sever:513
5. Zile pe server de la adminul actual:mai bine de 4 luni
6. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte):Acces la comenzile fun (abuz=warn fara comentarii sunt conștient de asta) acces ban permanent
7. Link-ul cu contul de pe site: http://jb.b-zone.ro/profile/141
8. Data cand am primit admin sau ultimul upgrade: Tue Dec 22, 2020 10:14 am

Mno având în vedere că serverul incepe sa aibă jucători o sa am mare grija de acțiunile mele pe viitor și să am grijă de server
Last edited by Denis MH on Thu Apr 08, 2021 9:00 pm, edited 1 time in total.
RULEAZA,APRINDE,TRAGE,REPETA

Image
Ninja XT7
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

:pro: Presupun ca avem nevoie si de un god pe sv :ymhug:
ps: Eu cred ca un god trebuie sa aiba o activitate destul de ridicata deci trebuie sa te gandesti si la asta,bafta
:arghy:
Vrei?!
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Eu zic ca meriți god ul, activitatea nu e cea mai strălucită dar e ok, ești foarte ok ca persoana iar ca admin te descurci destul de bine . Oricum totul rămâne la latitudinea lui syko
Succes la GOD :pro:
Lucian Matis

Pe scurt :contra: ,explic mai jos si de ce.
Cu toate ca ne intelegem bine cam toti din staff si consider ca facem toti o treaba buna nu trebuie sa ne pupam in cur unul pe altul(nu zic ca o facem evident) si consider ca trebuie sa luam decizii in functie de opinia personala, nu cu frica de a primii contra la cererile viitoare pe care le vom face si noi.

Denis, nu zic ca nu ai face o treaba buna dar in primul rand sunt niste probleme inca de la prima lectura a cererii tale, si anume:
-In ultima saptamana activitatea ta nu a fost foarte stralucita, ai mult timp jucat dar cu exceptii
-Nu te-ai implicat suficient in administrare
-Motivul pentru care doresti accesul la God e putin absurd(Discutabil)
-Nu cred ca meritam vreunul gradul de God momentan

Nu spun ca nu ai potential, evident asta ar fii o absurditate. Doar ca acest grad inseamna sa te dedici mai tare server-ului si sa iti faci simtita prezenta incat lumea sa fie pe val cand intrii pe server, cum era in cazul celor care au avut God in trecut. Syko este un owner care nu se comporta ca si cei precedenti, injura mult, este toxic si prin urmare si noi ii scriem anumite inscrieri pe chat precum "ez" "sit dog" el le interpreteaza ca fiind toxice, fara sa realizeze cum se comporta si el cu noi. Chestia e ca avem nevoie sa avem 1 god pe server dar totodata parca nu e si necesar momentan, in schimb ar trebuii mai multe accese la grade precum Semi-God.
In incheiere daca citesti aceasta cerere Denis nu am nimic cu tine, poate te gandesti ca am ceva cu tine cand ai scris pe chat ca am luat respins sau poate vreau eu God si nu vreau sa iei tu, ei bine nu e asa, pot confirma asta intrucat m-am consultat si cu ceilalti din staff in legatura cu un posibil God printre noi.E un grad special, nu e ceva de genul vreau sa apara ca am grad mai mare, mai mult vine cand uiti de treaba asta cu "curand fac cerere si o sa am grad mai mare", mereu a insemnat foarte mult acest God si a necesitat mult timp pentru a fii obtinut.
Mare atentie la ultimele cuvinte pe care le mai adresez aici pentru ca sunt cele mai importante!
Cu toate ca as fi putut sa iti dau pro si in mod evident ai o activitate buna, au fost 2 zile in care nu ai fost prezent, o jumatate de ora/o ora pe zi timp de o luna cu exceptii, 6-7 zile cred ca e destul; ai fost acolo pe server in caz ca se intampla ceva in anumit situatii te-am gasit absent, ieri am dat vreo 6-7 voturi cred singur, evident ca nu am pretentia de la nimeni sa stea non-stop pe server, depinde de cum ne permite timpul. Iar motivul pentru care ai nevoie la God e justificabil dar mi se pare mie putin nepotrivit, totodata Syko nu e predispus sa dea God doar sa scape de el si consider ca o sa te respinga, cam asta ar fii raspunsul meu pentru tine la momentul de fata, as fii putut sa-ti dau pro de fatada(nu zic ca restul au facut asta), ca nu ar fii schimbat nimic, parerea mea e ca o sa iei respins oricum, mult noroc pe viitor si sper ca ai inteles de ce ti-am dat contra, nu vreau sa am probleme cu tine doar pentru atat si mi se pare ca trebuie sa fim corecti si onesti intre noi.
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Spoiler
Show
Image
Image
Chimie
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Danger a epuizat toate motivele pentru care îți acord acest :contra:
+ că, nu o lua personal, dar de la un anumit grad, gen s-god, respectivul nu trebuie sa aibă doaaar activitate, ci să fie și remarcat prin personalitatea lui vioaie, modul prin care ține atent tot serverul datorită ideilor lui pe care le aplică la GODMODE de exemplu, sau faptul că simpla lui prezență pe server convinge un alt jucător sa mai rămână pe principiul :"Mamă, a intrat denis, hai că mai stau harta asta să râd puțin".
:wtf:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Consider că atât timp cât eu pot activa pe server în mare parte nu am nevoie (cel puţin momentan) de un ajutor. Funcţia de God nu este ca şi cum ai trece de la Moderator la S-God sau de la Administrator la Moderator, God-ul este mâna dreaptă a ownerului şi are mai multe accese decât cred unii, unele chiar importante cum ar fi ban permanent sau voce de la Ts + accese pe forum.
Probabil, în scurt timp, nu ştiu sigur, o să vină vremea în care o să am nevoie de un ajutor şi n-o să ezit să te întreb dacă eşti sigur că vrei sa te implici aşa de mult pe server, dar momentan, nu.

:respins:
:tc:
Image
Image
Locked