26.10.2022 - server update (the reopening)

Aici sunt postate toate updateurile facute serverului.
Post Reply
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Jailbreak B-Zone - 26.10.2022

- acum lumina se aprinde în cazul în care a fost stinsă din shop și a rămas un singur prizonier în viață.
- sistemul de chat privat a fost rescris și totodată hud-ul inutil a fost înlăturat.
- problema cu armura în cazul VIPilor rămași ultimii prizonieri a fost rezolvată, am luat decizia de a da și jucătorilor obișnuiți armura la duel, fie ei CT sau T.
- sunetele din speechmenu au fost majoritatea schimbate și adăugate din cele vechi care se regăseau în trecut pe server (vor mai urma schimbari).
- day-ul HungerGames este încă în teste și nu este finalizat, de aceea am luat decizia să-l dezactivez temporar, era în teste și atunci, de aceea a rămas activat.
- bonusul pentru dublu credite/minut, triplu în cazul VIPilor a fost modificat, de la 30 playeri (imposibil de atins în 2022) am redus la 15 (mai mult posibil).
- structurile if/else if au fost schimbate în structuri de tip switch pentru a reduce numărul de calcule CPU.

Urmează să mai aduc modificări serverului, siteului cât și forumului pentru că în trecut rulam o versiune veche a phpBB-ului din cauza versiunii de php foarte veche, la fel și în cadrul siteului, codul a fost adaptat pentru versiunea de atunci, însă acum situația s-a schimbat iar siteul trebuie adaptat la baza panourilor pe care lucrez în prezent, o nimica toată.

Updateuri de viitor:
- comandă de blocare a chatului privat, totodata afișată si în /tog.
- afișare "start/stop demo automat" la intrarea pe server în /tog.
- adăugarea a mai multor sunete în speechmenu.
- adăugarea questurilor pe nivele (doar idee momentan).
- rescrierea Vampire Day și totodată rezolvarea bugurilor.
- multe alte actualizări și bugfixuri.
Image
Image
Post Reply