Astept parerile voastre cu

Uncle_Sam wrote: ↑Sat Nov 26, 2022 10:31 am Gloante infinite e MULT prea mult. Propunerea ta scoate in evidenta o problema care exista totusi, consider ca ar fi nevoie de un buff la gloante, 100-150 gloante in + pe tero, cu gloante infinite nu ai CUM sa te joci, e greu cand te joci cu zombie vip daramite cand esti un vampir cu mai putina viata, daca tero nu trolleaza castiga fiecare vampire day cu gloantele actuale. Trebuie experimentat, nu avem suficiente date sa determinam care ar fi cel mai bun mod in care sa functioneze acest day, dar consider ca e prea de tot cu gloante infinite, imaginati-va in ambele parti nu doar la tero, trebuie sa poata castiga si tero si ct day-ul at the end of the day.
1.la propunerea initiala
2.pentru aducerea in discutie a unei probleme care chiar exista + propun un buff la gloante de vreo 100-150 gloante/tero
treaba la sicriu cu T este valabila doar pentru preoti, deci daca vor ramane doar aparatori (adica cei cu m249) in viata, ei nu vor putea sa-l omoare pe vampir cu "T", vampirul se va respawna iar aparatorii il vor omorî cu armele, pentru ca sicriul se creeaza doar odata.Chimie wrote: ↑Sat Nov 26, 2022 12:44 pm Nu sunt de acord cu gloante infinite, imaginati va ca tero castiga ff usor acest day, fiind 1ct vs 5 tero, dati va seama cand o sa fie full, cum o sa fie 4ct vs 25 de tero cu gloante infinite, e absurd din punctul meu de vedere
unii dintre voi nu stiti ca trebuie sa apasati T cand apare cosciugul, invatati sa fiti mai agili si sa ganditi repede![]()
Este ca si cum ar fi zombie day, toti CT vip, iar toti tero sa aiba incarcator nelimitat la ak-47 sau m249. Total gresit.Uncle_Sam wrote: ↑Sat Nov 26, 2022 10:31 am Gloante infinite e MULT prea mult. Propunerea ta scoate in evidenta o problema care exista totusi, consider ca ar fi nevoie de un buff la gloante, 100-150 gloante in + pe tero, cu gloante infinite nu ai CUM sa te joci, e greu cand te joci cu zombie vip daramite cand esti un vampir cu mai putina viata, daca tero nu trolleaza castiga fiecare vampire day cu gloantele actuale. Trebuie experimentat, nu avem suficiente date sa determinam care ar fi cel mai bun mod in care sa functioneze acest day, dar consider ca e prea de tot cu gloante infinite, imaginati-va in ambele parti nu doar la tero, trebuie sa poata castiga si tero si ct day-ul at the end of the day.
1.la propunerea initiala
2.pentru aducerea in discutie a unei probleme care chiar exista + propun un buff la gloante de vreo 100-150 gloante/tero
doar preotii au dmg mare bai mui, nu si aparatorii, nu am modificat dmg pe m249.SH0B0 wrote: ↑Sat Nov 26, 2022 1:48 pmEste ca si cum ar fi zombie day, toti CT vip, iar toti tero sa aiba incarcator nelimitat la ak-47 sau m249. Total gresit.Uncle_Sam wrote: ↑Sat Nov 26, 2022 10:31 am Gloante infinite e MULT prea mult. Propunerea ta scoate in evidenta o problema care exista totusi, consider ca ar fi nevoie de un buff la gloante, 100-150 gloante in + pe tero, cu gloante infinite nu ai CUM sa te joci, e greu cand te joci cu zombie vip daramite cand esti un vampir cu mai putina viata, daca tero nu trolleaza castiga fiecare vampire day cu gloantele actuale. Trebuie experimentat, nu avem suficiente date sa determinam care ar fi cel mai bun mod in care sa functioneze acest day, dar consider ca e prea de tot cu gloante infinite, imaginati-va in ambele parti nu doar la tero, trebuie sa poata castiga si tero si ct day-ul at the end of the day.
1.la propunerea initiala
Plus ca aparatorii au dmg-ul ridicat din cauza lui syko care s a ofticat si v a crescut dmg-ul. Plus de asta, preotii au si ei la randul lor dmg mai mare pe knife.
![]()
Chimie wrote: ↑Sat Nov 26, 2022 12:44 pm Nu sunt de acord cu gloante infinite, imaginati va ca tero castiga ff usor acest day, fiind 1ct vs 5 tero, dati va seama cand o sa fie full, cum o sa fie 4ct vs 25 de tero cu gloante infinite, e absurd din punctul meu de vedere
unii dintre voi nu stiti ca trebuie sa apasati T cand apare cosciugul, invatati sa fiti mai agili si sa ganditi repede![]()