Propunere Vampire day

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
Ev3nk

Salut, am observat ca la Vampire day la tero cateaua la un momendat ramai fara gloante ar fi misto daca ai pune gloante infinite sa nu se mai termine deoarece daca un jucator ramane singur in viata dupa trebuie sa fuga de CT si e aiurea asa cand ti se termina gloantele.

Astept parerile voastre cu :pro: si :contra: .
Veteran Jb.B-Zone.Ro

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Image
Image
Jester[;x]
Been thanked: 2 times

De la mine ai un sincer :pro: ca nu se mai poate
Image Image Image
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

:pro: Ar fii mai bine cu gloanțele infinite!!!
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Toast_.
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator
Been thanked: 5 times

Uncle_Sam wrote: Sat Nov 26, 2022 10:31 am Gloante infinite e MULT prea mult. Propunerea ta scoate in evidenta o problema care exista totusi, consider ca ar fi nevoie de un buff la gloante, 100-150 gloante in + pe tero, cu gloante infinite nu ai CUM sa te joci, e greu cand te joci cu zombie vip daramite cand esti un vampir cu mai putina viata, daca tero nu trolleaza castiga fiecare vampire day cu gloantele actuale. Trebuie experimentat, nu avem suficiente date sa determinam care ar fi cel mai bun mod in care sa functioneze acest day, dar consider ca e prea de tot cu gloante infinite, imaginati-va in ambele parti nu doar la tero, trebuie sa poata castiga si tero si ct day-ul at the end of the day.

1. :contra: la propunerea initiala
2. :pro: pentru aducerea in discutie a unei probleme care chiar exista + propun un buff la gloante de vreo 100-150 gloante/tero
:pro: la ideea lui Sam, un buff ar fi mai bine
Image

Image
  • NOAPTEA MUIST, ZIUA TRACTORIST :ymdevil:
Chimie
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Nu sunt de acord cu gloante infinite, imaginati va ca tero castiga ff usor acest day, fiind 1ct vs 5 tero, dati va seama cand o sa fie full, cum o sa fie 4ct vs 25 de tero cu gloante infinite, e absurd din punctul meu de vedere
unii dintre voi nu stiti ca trebuie sa apasati T cand apare cosciugul, invatati sa fiti mai agili si sa ganditi repede :contra:
:wtf:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Chimie wrote: Sat Nov 26, 2022 12:44 pm Nu sunt de acord cu gloante infinite, imaginati va ca tero castiga ff usor acest day, fiind 1ct vs 5 tero, dati va seama cand o sa fie full, cum o sa fie 4ct vs 25 de tero cu gloante infinite, e absurd din punctul meu de vedere
unii dintre voi nu stiti ca trebuie sa apasati T cand apare cosciugul, invatati sa fiti mai agili si sa ganditi repede :contra:
treaba la sicriu cu T este valabila doar pentru preoti, deci daca vor ramane doar aparatori (adica cei cu m249) in viata, ei nu vor putea sa-l omoare pe vampir cu "T", vampirul se va respawna iar aparatorii il vor omorî cu armele, pentru ca sicriul se creeaza doar odata.

astept sa vad ce alte idei mai aveti de reglementare a dayului, asta cu gloante infinite nu e rea dar nici buna, de retinut faptul ca propunerea cu "gloante infinite" inseamna ca arma sa aiba incarcator nelimitat, nu gloante care nu se mai termina si unde nu trebuie sa reincarci arma (adica nu in sensul ca si cum v-as da unammo "1" la toti).
Image
Image
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Uncle_Sam wrote: Sat Nov 26, 2022 10:31 am Gloante infinite e MULT prea mult. Propunerea ta scoate in evidenta o problema care exista totusi, consider ca ar fi nevoie de un buff la gloante, 100-150 gloante in + pe tero, cu gloante infinite nu ai CUM sa te joci, e greu cand te joci cu zombie vip daramite cand esti un vampir cu mai putina viata, daca tero nu trolleaza castiga fiecare vampire day cu gloantele actuale. Trebuie experimentat, nu avem suficiente date sa determinam care ar fi cel mai bun mod in care sa functioneze acest day, dar consider ca e prea de tot cu gloante infinite, imaginati-va in ambele parti nu doar la tero, trebuie sa poata castiga si tero si ct day-ul at the end of the day.

2. :pro: pentru aducerea in discutie a unei probleme care chiar exista + propun un buff la gloante de vreo 100-150 gloante/tero
Este ca si cum ar fi zombie day, toti CT vip, iar toti tero sa aiba incarcator nelimitat la ak-47 sau m249. Total gresit.
Plus ca aparatorii au dmg-ul ridicat din cauza lui syko care s a ofticat si v a crescut dmg-ul. Plus de asta, preotii au si ei la randul lor dmg mai mare pe knife.
:contra:
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
Syko

SH0B0 wrote: Sat Nov 26, 2022 1:48 pm

Este ca si cum ar fi zombie day, toti CT vip, iar toti tero sa aiba incarcator nelimitat la ak-47 sau m249. Total gresit.
Plus ca aparatorii au dmg-ul ridicat din cauza lui syko care s a ofticat si v a crescut dmg-ul. Plus de asta, preotii au si ei la randul lor dmg mai mare pe knife.
doar preotii au dmg mare bai mui, nu si aparatorii, nu am modificat dmg pe m249.
Image
Image
VrajitoR.
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Chimie wrote: Sat Nov 26, 2022 12:44 pm Nu sunt de acord cu gloante infinite, imaginati va ca tero castiga ff usor acest day, fiind 1ct vs 5 tero, dati va seama cand o sa fie full, cum o sa fie 4ct vs 25 de tero cu gloante infinite, e absurd din punctul meu de vedere
Image
Syko

Voi incerca pe cat posibil sa balansez putin mai mult echipele, oricum dayul asta nu este pentru hartile mici, pe snowyday sa zicem ca ai mai putea sa-l joci, dar pe projetocs...

:tc:
Image
Image
Locked