Nume în joc: DrifT722
Numele acuzatului: DangerWolf
Motivul acuzației: gag aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB) https://imgur.com/a/fjFKEhr
Dovadă(poză sau video): https://imgur.com/a/If9zMiF
Scurtă descriere: Priemsc gag aiurea vorbind normal si civilizat cu el( nu l-am injurat niciodata), el fiind foarte reclacitrant si sincer nu cred ca ne comparam eu jucam pe srv asta din 2012 clar am mai multa experienta decat el si poate ii pot da un sfat, iar el isi bate dick u de tot serverul cand nu are dreptate, desi stie ca nu are are, + ca face ore afk in prosite invardintu se cand e singur pe server, bineintes o sa revin cu inca o reclamatie dupa ce il filmez ca face asta
reclamatie dangerwolf
Confirm, jucatorul DangerWolf abuzeaza de admin constant si se crede superior. Recomand sa se ia masuri urgente, de fiecare data cand abuzeaza serverul se goleste in 3-4 minute.
Am fost de fata si gag-ul a fost dat in totalitate pe nedrept, ducand astfel la deconectare jucatorului in cauza..
Sanctiuni
Am fost de fata si gag-ul a fost dat in totalitate pe nedrept, ducand astfel la deconectare jucatorului in cauza..
Sanctiuni

- Lucian Matis
Nici nu stiu de unde sa incep.O sa acopar raspunsul in mai multe parti pentru ca normal ca nu ai uitat sa bagu din burta motive aiurea.
Eram pe server cu jebelu, crx si alti 2 playeri, am luat speed de multe ori sa il omor pe jebelu.Crx s-a ofticat ca nu se joaca o runda de comenzi si a zis ca gonesc jucatorii( asta pt ca au iesit 2 playeri random), i-am explicat ca server-ul momentan nu are playeri si nu am cum sa controlez ca acestia sa stea sa se joace cu noi, acesta a continuat si m-a jignit, i-am acordat gag.
Acum apari tu, ofticatul ca nu ai primit slot(care apropo imi suferi pe server ca iti dau contra pentru ca ai pus o chestie gresita la regulament) si te bagi in discutie, spunand ca mi-a fost acordat adminul pe degeaba.
Acum ca am lamurit gag-ul(doar 3 minute, dat nu doar pentru propozitia aia, dar desigur ca nu pus footage mai mult) te anunt ca vrajeala aia pe care ai mai bagat-o nu o poti dovedi fara filmare/demo, o zi buna!
Eram pe server cu jebelu, crx si alti 2 playeri, am luat speed de multe ori sa il omor pe jebelu.Crx s-a ofticat ca nu se joaca o runda de comenzi si a zis ca gonesc jucatorii( asta pt ca au iesit 2 playeri random), i-am explicat ca server-ul momentan nu are playeri si nu am cum sa controlez ca acestia sa stea sa se joace cu noi, acesta a continuat si m-a jignit, i-am acordat gag.
Acum apari tu, ofticatul ca nu ai primit slot(care apropo imi suferi pe server ca iti dau contra pentru ca ai pus o chestie gresita la regulament) si te bagi in discutie, spunand ca mi-a fost acordat adminul pe degeaba.
Acum ca am lamurit gag-ul(doar 3 minute, dat nu doar pentru propozitia aia, dar desigur ca nu pus footage mai mult) te anunt ca vrajeala aia pe care ai mai bagat-o nu o poti dovedi fara filmare/demo, o zi buna!
- Lucian Matis
- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Cum te-a jignit? Te-a facut pisica, catel, valet sau cum?DangerWolf wrote:Nici nu stiu de unde sa incep.O sa acopar raspunsul in mai multe parti pentru ca normal ca nu ai uitat sa bagu din burta motive aiurea.
Reclamatie pe motiv nefondat?DangerWolf wrote:Degeaba continui cu vrajeala, esti numai pe interes. Nu stiu ce e mai penibil, sa faci o reclamatie pe un motiv nefondat sau sa o faci fara dovezi. Tu le-ai facut pe aman 2.
I-ai acordat gag aiurea lui Drift, daca ti-a spus ca ai primit admin degeaba foarte bine, felicita-l pentru pararea lui, nu-l sanctiona...
Din poza cu jucatorii de pe tab vad ca ai folosit si tu limbaj vulgar, ca si admin, el ti-a spus doar ca esti degeaba si i-ai dat 5 minute, tu ai jignit.
Ca sa nu fie remove, sa nu zici ca-s chiar asa rau, 2 warnuri; 1 pentru limbaj vulgar iar celalalt pentru gag acordat aiurea.
Daca iti recunosteai greselile si iti cereai scuze scapai cu 1 warn, eu cred ca tu cauti cearta mai mult decat sa ma ajuti pe mine si serverul.
Sa intelegi foarte clar, nu am de gand sa actionez "pe pile" sau pe prietenii, adminii din prezent au fosti alesi din trecutul lor de pe server (faptul ca au detinut functii in trecut, ca vor sa ajute serverul etc), nu am de gand sa nu sanctionezi adminii desi acestia au gresit.
Sa nu credeti ca daca ati donat pe server sunteti imuni. Ati gresit ca si admin/jucator sunteti sanctionati conform regulamentului.