[Cerere slot]Uncle_Sam

Veteran Jb.B-Zone.Ro
Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

- Ninja XT7
- Veteran pe B-Zone
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times

Eu consider ca merita slotul asta,totuși zic ca ați putea sa lăsați ambii prostiile deoparte sa faceți fiecare un efort si sa va înțelegeți măcar de dragul serverului
LĂSAȚI AMBII EGO-ul ĂLA

- Cutitar_Expert
- Veteran pe B-Zone
- Been thanked: 2 times

- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Syko wrote: ↑Sat Feb 22, 2020 10:04 pm 3 - Accesul pe server este un PRIVILEGIU si nicidecum un DREPT:
Prea multi jucatori au impresia ca va datoram ceva, ca accesul vostru pe server este drept omenesc sau ca ownerii au vreo obligatie de a respecta regulamentul sau pe voi.
Serverul cat si tot ce tine de el reprezinta munca colectiva si voluntara a ownerilor, staffului cat si a jucatorilor. In cele mai multe cazuri, gradul unei persoane reprezinta implicarea sa in acesta comunitate, deci si "greutatea" sa cand vine vorba de credibilitate. Daca vreun owner sau grup de admini si/sau jucatori (subiectiv la alegerea ownerului) ajunge sa va displaca/poarte pica, nici eu(Syko) nici altcineva nu are vreo obligatie de a asigura "dreptate". Buna dispozitie a acestor persoane benefice valoreaza mult mai mult decat jucatorii toxici care le strica dispozitia.
Cand un jucator nou se alatura serverului, el incepe cu o "foaie alba". Nu este cunoscut, nu exista antecedente cunoscute sau inregistrate despre el pe forum. Daca acest jucator isi murdareste numele prin propriul comportament (n-o sa va urasca nimeni pentru nick-ul sau vocea voastra), este vina lui, si responsabilitatea lui de a reflecta asupra propriului comportament. Puteti oricand reveni cu alt nume pe server, pierderea orelor/creditelor/prietenilor este pedeapsa pentru deranjul cauzat. Ceilalti owneri au exact acelasi drept de a alege jucatorii ca si mine(Syko). Daca veniti la mine pentru a disputa vreo decizie luata de catre ei si stiti ca ati meritat-o, faceti mai mult rau decat bine. Luati sfatul de mai sus si reincepeti cu foaia alba.
Mesajele de genul "syko ajutor toti sunt impotriva mea" vor fi, cum au fost si pana acum ignorate, singura diferenta e ca nu voi mai sta sa va explic ce am scris mai sus.