[Cerere slot]Uncle_Sam

Locked
Ev3nk

:contra: comportamentul lasa de dorit.
Veteran Jb.B-Zone.Ro

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Image
Image
Ninja XT7
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

:pro:
Eu consider ca merita slotul asta,totuși zic ca ați putea sa lăsați ambii prostiile deoparte sa faceți fiecare un efort si sa va înțelegeți măcar de dragul serverului

LĂSAȚI AMBII EGO-ul ĂLA
:arghy:
Chimie
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

:wtf:
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Chimie wrote: Tue Dec 27, 2022 8:35 am:pro:
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
Cutitar_Expert
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 2 times

:pro: chiar daca nu cred ca e ok sa ai grad tinand cont ca ai primit unban doar pentru privilegiul de a juca pe servar, nu cred ca iti va da syko slot.
Image
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Syko wrote: Sat Feb 22, 2020 10:04 pm 3 - Accesul pe server este un PRIVILEGIU si nicidecum un DREPT:
Prea multi jucatori au impresia ca va datoram ceva, ca accesul vostru pe server este drept omenesc sau ca ownerii au vreo obligatie de a respecta regulamentul sau pe voi.
Serverul cat si tot ce tine de el reprezinta munca colectiva si voluntara a ownerilor, staffului cat si a jucatorilor. In cele mai multe cazuri, gradul unei persoane reprezinta implicarea sa in acesta comunitate, deci si "greutatea" sa cand vine vorba de credibilitate. Daca vreun owner sau grup de admini si/sau jucatori (subiectiv la alegerea ownerului) ajunge sa va displaca/poarte pica, nici eu(Syko) nici altcineva nu are vreo obligatie de a asigura "dreptate". Buna dispozitie a acestor persoane benefice valoreaza mult mai mult decat jucatorii toxici care le strica dispozitia.
Cand un jucator nou se alatura serverului, el incepe cu o "foaie alba". Nu este cunoscut, nu exista antecedente cunoscute sau inregistrate despre el pe forum. Daca acest jucator isi murdareste numele prin propriul comportament (n-o sa va urasca nimeni pentru nick-ul sau vocea voastra), este vina lui, si responsabilitatea lui de a reflecta asupra propriului comportament. Puteti oricand reveni cu alt nume pe server, pierderea orelor/creditelor/prietenilor este pedeapsa pentru deranjul cauzat. Ceilalti owneri au exact acelasi drept de a alege jucatorii ca si mine(Syko). Daca veniti la mine pentru a disputa vreo decizie luata de catre ei si stiti ca ati meritat-o, faceti mai mult rau decat bine. Luati sfatul de mai sus si reincepeti cu foaia alba.
Mesajele de genul "syko ajutor toti sunt impotriva mea" vor fi, cum au fost si pana acum ignorate, singura diferenta e ca nu voi mai sta sa va explic ce am scris mai sus.
:respins:
:tc:
Image
Image
Locked