JailBreak B-Zone 04.03.2023:
- comanda /register este disponibila acum cu verificare pe IP.
- gradul S-God are acum acces la voice.
- problema de la duel a fost rezolvata (nu se mai poate face block).
- NoScope Day: CT primesc 150 HP iar T primesc 50 HP iar respawnul a fost inlaturat (cum e la gunday, headshot).
- Spartan Day a fost rescris si voi mai continua sa-l modific deoarece nu am ajuns inca la un rezultat placut.
- CT primesc acum 200 HP la Headshot Day.
- multe mesaje de tip HUD au fost inlaturate (faceau lag + crashuri).
- problemele legate de pierderea orelor, creditelor si a statisticilor au fost rezolvate (sper).
- comanda extendround a fost rescrisa, acum se pot introduce cate minute vrei sa extinzi runda de day (acces doar ownerilor).
- rezolvat bug text "contul tau nu este eligibil" cand mureai in lava sau calcat.
- acum va este permis sa va dati kill la HNS insa acest lucru va costa 10 credite.
- am adaugat pe server cateva motive pentru care ati fost inchisi (altele noi pe parcurs, cine are idei astept).
- jucatorii neinregistrati sau cei inregistrati (care nu au minim 3 ore jucate) nu mai pot scrie cuvintele "setinfo" si "pw" in chat, li se vor arata un text care ii va informa unde se scrie parola de fapt.
- comanda de open automat simplificata, acum se da open dupa 30 secunde de la spawn (inclusiv cele 5 sec de freeze), iar comanda /close functioneaza oricand, nu se mai "strica" pentru 5 secunde ca inainte.
- structuri if de la zombie day mutate pe switch pentru optimizare.
- am modificat putin /guns si am rezolvat niste posibile buguri.
- rezolvate niste erori afisate in error_log, speram ca nu mai apar altele.
Forum JailBreak B-Zone 11.02.2023:
- schimbate rank bars de pe forum (multumim Tucky).
- adaugat avatar default pentru membri (multumim Tucky).
- forum actualizat la ultima versiune, anume phpBB 3.3.10 (5 feb 2023).