Reclamatie Adolf Hitelr

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Locked
Smiley pro
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 1 time

Nume în joc: Smiley pro
Numele acuzatului: Adolf Hiler
Motivul acuzației: Scoate de la CT aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 23:00 (aproximativ sau mai putin)
Martori prezenți pe server: Nutu
Dovadă(poză sau video): https://gyazo.com/954147502217bf6aac27357f5f03078c
Scurtă descriere: Eram pe jb si el ia zis la ct sa vorbeasca, el a vorbit dar accesta tot la scos, imi pare rau ca nu prea se vede dar na.
Adolf Hitlerr

MA omule i-am dat si jean era fd na putea sa vorbeasca dar na i-am dat eu jean sa fiu sigur i-am dat si secunde sa vb 3 secunde i-am dat si l-am scos dupa ai inceput tu sa imi spui vorbe jognitoare si sa imi vb cu un tupeu di acela barbatesc nu te credeam in stare baietasi dar na cu syko o sa am eu o scurta vorba dar pe telefon ca intrai astasi si sunt ila cu numere.
CRED CA SUNT CODAT

:pro: scz pt ca am fost in contra ta acm realizez ca tot a fost Caterina îmi pare rau.
Smiley pro
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Ba omule, el a vorbit de multe ori pana sai dai tu timp, a vorbit pana si dupa, dar tu tot lai scos, chiar daca el a vorbit iar tu nu erai afk, daca ai probleme cu auzul, aia e problema ta.
Smiley pro
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

CRED CA SUNT CODAT wrote: Mon Jun 05, 2023 11:31 pm :pro: scz pt ca am fost in contra ta acm realizez ca tot a fost Caterina îmi pare rau.
pwp
Smiley pro
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Adolf Hitlerr wrote: Mon Jun 05, 2023 11:23 pm MA omule i-am dat si jean era fd na putea sa vorbeasca dar na i-am dat eu jean sa fiu sigur i-am dat si secunde sa vb 3 secunde i-am dat si l-am scos dupa ai inceput tu sa imi spui vorbe jognitoare si sa imi vb cu un tupeu di acela barbatesc nu te credeam in stare baietasi dar na cu syko o sa am eu o scurta vorba dar pe telefon ca intrai astasi si sunt ila cu numere.
:o) :o) :)) :))
Nutu
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone

Da a vorbit baiatu lam auzit ,poate nu îți mergea sunetul ,dar dacă nu vorbea îl puteam scoate eu sau smiley . :pro:
:trollcrazy:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times

warn.

:tc:
Image
Image
Locked