Regula Admine

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

Exista regula - > Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.

Ar trebuii sa avem voie sa dam gag,jbe_nomic,etc. Daca adminii nu se conformeaza si fac alt kkt uri. ca poate un admin intra trei mape la rand si nu au curaj sa-l scoata ca-i ii face reclamatie si-a warn. Comenzile intre adminii sunt permise dar in limita bunului simnt adica daca abueaza sau nu iese de la CT sa fie scos. Sper ca ati inteles ce am vrut sa fac referire!

Va pup si va iubesc cu drag retaradul vostru CataLynHD :arghy:
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
JeBeLu
God - aproape smecher
God - aproape smecher
Been thanked: 2 times

Asta era clar si pana acum .... :fuckthat:
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

JeBeLu wrote:Asta era clar si pana acum .... :fuckthat:
Eu nu sunt singur d-aia am propus acesta chestie.Fiindca poate sunt genul de adminii ( egali ,mai mari in grad) si nu vror sa iasa de la CT si a stat doua mape. Si il scoate un admin mai nou si ii face reclamatie si primeste warn.Ar trebuii sa se specifice acest lucru in regulament ca sa fie clar.
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
Lucian Matis

Retard
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Spoiler
Show
Image
Image
MihaiDrx

Dacă erai player vechi stiai ca se face reclamație acelui admin care intră 2 3 mape consecutive , plus ca ce-i cu grad mai mare de administrator au imunitate , nu ai sa găsești admini care sa mai faca abuzuri :fuck_yeah: :fuckthat:
JeBeLu
God - aproape smecher
God - aproape smecher
Been thanked: 2 times

MihaiDrx wrote:Dacă erai player vechi stiai ca se face reclamație acelui admin care intră 2 3 mape consecutive , plus ca ce-i cu grad mai mare de administrator au imunitate , nu ai sa găsești admini care sa mai faca abuzuri :fuck_yeah: :fuckthat:

Din cate stiu doar cei God si Owner au imunitate , poate s-a schimbat :D
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

JeBeLu wrote:
MihaiDrx wrote:Dacă erai player vechi stiai ca se face reclamație acelui admin care intră 2 3 mape consecutive , plus ca ce-i cu grad mai mare de administrator au imunitate , nu ai sa găsești admini care sa mai faca abuzuri :fuck_yeah: :fuckthat:

Din cate stiu doar cei God si Owner au imunitate , poate s-a schimbat :D
nu s-a schimbat nimic, de ce as da imunitate moderatorilor? daca i se scoala lu unu sa mi baneze sv? eu ce fac??
Mihai data viitoare cand deschizi gura asigura-te ca e conectata cu creierul.

In fine, legat de propunere, daca un admin injura NU este sanctionat cu gag, se face reclamatie pe forum. In cazul in care acumuleaza >= 3 av este scos de la CT doar de catre un ADMIN, nu SLOT.

Code: Select all

Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.
Ce am spus mai sus este situatie speciala, la fel si daca un admin face abuz pe server in mod excesiv (revive la toti playerii, slay aiurea, banuri) atunci se foloseste ban 2 ore (sau cat e maxim pt gradul vostru) si reclamatie pe forum.

:tc:
Image
Image
Locked