Propunere SHOP - idee de viitor

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Post Reply
Toast_.
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator
Been thanked: 5 times

Propun sa bagam la shop niste anumite piese care isi dau play cand omori pe cineva la lr, sa ruleze piesa 5 secunde si dupa gata. Sau sa bagam asta special pentru vipi cum credeti voi ca e mai bine.

Doresc razboi cu cei care dau contra
Image

Image
  • NOAPTEA MUIST, ZIUA TRACTORIST :ymdevil:
Toast_.
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator
Been thanked: 5 times

Uncle_Sam wrote: Fri Nov 25, 2022 11:28 am Shop? Cu donatie? Posibil o idee buna, ideea e ca nu ar avea de stors de pe acest feature decat cei care doneaza, daca ar fi accesibil pentru mai multe persoane printr-un mijloc anume ar fi o idee care ar merita testata, mai ales tinand cont ca server-ul are o reputatie cu testatul de feature-uri(piss). Ar fi mai multa diversificare si o relativa iesire din monotonie, ar putea fi cateva piese dintre care poti alege, nu stiu cine si cum ar trebui sa ai acces la asa ceva dar s-ar putea pune si melodii custom alea fiind cu donatie, problema ar fi daca persoana vrea o piesa care e deranjanta si unui jucator nu ii place sa tot auda acel sunet repetitiv, aici si problema. Cand se terminau rundele pe clasic cu diverse functii de genul era o atmosfera draguta, totusi mi-ai dat o idee chiar daca asta probabil nu va fi implementata, si daca era o idee geniala syko nu gandeste cu mintea, gandeste cu penisul.
Legat de persoanele care nu o sa le placa sa auda melodia in continuu, nu cred ca ar fi o problema pentru ei daca aud o piesa de minim 5 secunde. Asa putem folosi argumentul ca trebuie sa scoatem sunetele cand dai LR ca e deranjant, sper sa o luati in considerare ideea mea si sa o modificati (eu am spus o idee de baza, nu stiu cum se scripteaza etc) =((
Image

Image
  • NOAPTEA MUIST, ZIUA TRACTORIST :ymdevil:
Jester[;x]
Been thanked: 2 times

:-\ :contra:
Image Image Image
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Ramane ca idee deoarece odata cu sarbatorile de Craciun am adaugat sunete specifice, deja sunt prea multe si pt lr si pt round end.

:tc:
Image
Image
Post Reply