Alta propunere
- SH0B0
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
Cum spune si titlul, il stiti pe danger s.a.m.d. Poate cu voi a fost mai toxic sau plm, inf nu e treaba mea. Ce vreau eu sa subliniez e ca n a vrut niciodata raul acestui server sau sa goneasca playerii asa cum am mai auzit. Chiar din contra, a venit cu idei si cred ca singurul care a facut o ptr repopularea serverului (trimiterea de mail uri in masa catre jucatorii vechi). Eu propun sa si primeasca inapoi gradul. Cum Evenk l a primit, asa si el. Hai sa nu mai fim rai, vine Craciunul si ar trb sa fim buni si sa mai iertam. Dupa anu nou va puteti baga pula 

Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
ba tu nu prea mai esti sanatos la cap daca ai inceput sa faci astfel de propuneri.SH0B0 wrote: ↑Tue Dec 20, 2022 9:31 pm Cum spune si titlul, il stiti pe danger s.a.m.d. Poate cu voi a fost mai toxic sau plm, inf nu e treaba mea. Ce vreau eu sa subliniez e ca n a vrut niciodata raul acestui server sau sa goneasca playerii asa cum am mai auzit. Chiar din contra, a venit cu idei si cred ca singurul care a facut o ptr repopularea serverului (trimiterea de mail uri in masa catre jucatorii vechi). Eu propun sa si primeasca inapoi gradul. Cum Evenk l a primit, asa si el. Hai sa nu mai fim rai, vine Craciunul si ar trb sa fim buni si sa mai iertam. Dupa anu nou va puteti baga pula![]()

- Jester[;x]
- Been thanked: 2 times