Alta propunere

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Cum spune si titlul, il stiti pe danger s.a.m.d. Poate cu voi a fost mai toxic sau plm, inf nu e treaba mea. Ce vreau eu sa subliniez e ca n a vrut niciodata raul acestui server sau sa goneasca playerii asa cum am mai auzit. Chiar din contra, a venit cu idei si cred ca singurul care a facut o ptr repopularea serverului (trimiterea de mail uri in masa catre jucatorii vechi). Eu propun sa si primeasca inapoi gradul. Cum Evenk l a primit, asa si el. Hai sa nu mai fim rai, vine Craciunul si ar trb sa fim buni si sa mai iertam. Dupa anu nou va puteti baga pula B-)
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
Syko
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

SH0B0 wrote: Tue Dec 20, 2022 9:31 pm Cum spune si titlul, il stiti pe danger s.a.m.d. Poate cu voi a fost mai toxic sau plm, inf nu e treaba mea. Ce vreau eu sa subliniez e ca n a vrut niciodata raul acestui server sau sa goneasca playerii asa cum am mai auzit. Chiar din contra, a venit cu idei si cred ca singurul care a facut o ptr repopularea serverului (trimiterea de mail uri in masa catre jucatorii vechi). Eu propun sa si primeasca inapoi gradul. Cum Evenk l a primit, asa si el. Hai sa nu mai fim rai, vine Craciunul si ar trb sa fim buni si sa mai iertam. Dupa anu nou va puteti baga pula B-)
ba tu nu prea mai esti sanatos la cap daca ai inceput sa faci astfel de propuneri.
Image
Image
Jester[;x]
Been thanked: 2 times

=p~ =)) =))
Image Image Image
Syko
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Am uitat sa inchid.