[Propunere]Uncle_Sam

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
Ninja XT7
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

:pro:
Consider ca daca primesti ce iti doresti o sa ai si mai mult chef de server
Ideea e ca trebuie sa va intelegeti,sa nu mai existe certuri
:arghy:
CataLynHD
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

:pro: Sa te vad :)
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

Image
Image

Image
VrajitoR.
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

:pro:. Se observă că ești altfel acum pe server
Image
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

viewtopic.php?t=492
Aici e parerea mea. :pro:
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
like
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 19 times
Been thanked: 10 times

:pro:
Image
:arghy: :arghy: :arghy:
Jester[;x]
Been thanked: 2 times

Fa cererea slot dupa anul nou ! :pro:
Image Image Image
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Indiferent de cate ori ai luat remove (eu consider ca deciziile de a te inlatura la momentul respectiv au fost luate corect) si indiferent de cate ori ai avut grad, tot nu-ti pot da tie Administrator asa, pe nimic (in teorie ma refer), adica nu este corect fata de restul jucatorilor care au inceput de la slot (spre ex like) ca tu sa primesti grad doar ca vii cu o propunere in care ne spui ce cuminte esti tu acum pe server si cat de mult ajuti tu la dezvoltarea serverului.

Apreciez implicarea si ajutorul dar daca vrei sa demonstrezi ceva o faci plecand iar de jos, nu mai faci prostiile pe care le-ai facut si atunci o sa-ti mearga bine.

Tin sa mentionez ca nu trebuie sa ma pupati pe mine in fund ca sa primiti grad, nu trebuie sa donati pe server ca sa fiti mai bine vazuti atunci cand aplicati ca slot/admin/up s.a.m.d, eu imi doresc cel mai mult pe server sa fie activitate atat din partea staffului (cel mai important, spun asta pentru ca daca stafful ar fi activ atunci si jucatorii ar intra mai multi si ar ramane pe sv) cat si din partea jucatorilor, eu consider ca ce am facut pana acum am facut corect, sanctiunile aplicate si nu numai, iar unde a fost vorba de caterinca am inteles (aici ma refer la gunoaiele lui deci) cat si altele precum iertarea lui jester ca a dat box (pana la o limita), iertarea lui like ca a dat box, aplicarea unor avertismente unora precum cele ale lui cata si altele.

Trebuie sa intelegi si voi ca nu toti oamenii pot fi multumiti, spre exemplu unora le place bhop-ul de pe server, altora nu, unora le place vampire, altora nu, asa e si in cazul ownerului si in mai toate cazurile, e greu sa multumesti pe toata lumea, am incercat si incerc din rasputeri sa va tin aproape pe toti, sa nu va lasati de server ca vai, m-a deranjat x sau mi-a dat warn syko sau am luat gag de la deci?! ca l-am jignit (aici e un "atac" direct asupra lui cata) si multe alte prostii de genul.

Incerc sa ofer jucatorilor un joc placut, nu dau grade pe donatii, nu dau clear warnuri pe donatii, cine a gresit "sa plateasca" dar nu cu bani. Nu e server facut pentru bani, pentru ca eu cand mi-am propus redeschiderea asta nu ma gandeam ca lumea va dona asa de multi bani, adica ma asteptam sa mai doneze danger pentru un vip/credite si asa sa pot plati hostul lunar, caci asta ma bucura cel mai mult.

As prefera sa dau vip si credite doar prin tombole si evenimente daca am fi fost multi playeri, iar vipul pe donatie ori sa dispara, ori sa aiba un pret mai mare ca sa nu-si poata permite oricine sa dea 10 euro pe un vip lunar (oamenii ar fi cumparat si cu 10 euro vipul lunar daca erau jucatori pe server, pentru ca alta era valoarea vipului cu 20/32 playeri si doar 3-4-5 sa se afle pe lista vips).

M-am lungit mult chiar daca nu era cazul dar am tinut neaparat sa va spun aceste lucruri pentru a intelege (sper) ca nu intotdeauna poti sa-i multumesti pe toti, sunt convins ca poate pe unii va deranjeaza si ca i-am dat Irinei owner, dar trebuie sa intelegeti ca ea si-a dorit sa ma ajute si sa-si dedice din timpul ei ca sa ma ajute cu acest mic server, este greu cand te ocupi de 10 lucruri la un server, script, cereri, reclamatii, playeri, reclama (iar unii din voi nu insurati munca deloc, daca spuneti ca renuntati la admin pt 1 warn sau pt un remove sau pt ca altcineva va deranjat, mai rau faceti).

Si un aspect pe care vreau sa-l mentionez pe final pentru ca probabil va intrebati ca si danger de ce nu iau boost din toti banii stransi, va spun acum ce si cum, sunt doua motive clare si foarte corecte.
1 la mana (nu cel mai important, dar e mai putin de explicat) -> mai bine pastrez banii pentru a prelungi durata de viata a serverului decat pentru a-i arunca pe boost (tinant cont de preturile din ro).
2 la mana (cel mai important) -> firmele de boost din romania nu se gandesc cum sa-ti umple tie serverul cu romani, ci cum sa-si umple ei buzunarele mai mult, cer pe un boost 50+ euro lunar dar mai mult iei teapa decat sa primesti o masa de playeri, unele servere isi intretin "tab"-ul cu mai multe boosturi, ganditi-va ca eu cunosc oameni (ce-i drept care-si permit pentru ca locuiesc in Germania sau alte tari) care platesc lunar pe boost si 250 de euro ca sa aiba serverul full 25-32/32, iar pe un server de jb cu multe resurse la download (chiar daca merge rapid) unii cu firme nu-si risca sa-si piarda din dropuri pt un client.
Cea mai buna firma de boost de la noi (buna dupa parerea unora cat si ca e cam singura mai serioasa asa) este setmaster.ro (daca mai exista) unde respectivul detinator mi-a spus ca nu se risca sa bage la servere de jb tocmai din aceasta cauza (fantezie care avea pe playarena platea mai mult si de aia ii baga serverul in lista de boost). Sunt multe chestii de spus aici si care-i treaba cu firmele astea de boost, dar doua lucruri mari si late trebuie sa le retineti: oamenii care le detin nu sunt seriosi si nu vor sa umple servere, nu le pasa de cs-ul romanesc, ci de buzunarul lor, iar boostul iti ofera jucatori care vin (aia care mai intra) dar care nu stau mult si pleaca (variate motive, nu cunosc modul, s-au plictisit, nu sunt romani), pentru ca firmele de boost trimit playeri random, daca ai server de zombie nu-ti vor trimite playeri care stiu zombie.

:tc:
Image
Image
Locked