propunere imbatabila

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
SH0B0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Bun, deci, propun sa se faca un spargator de oase diferit. Toti cei care au avut gradul de spargator in trecut(printre care si eu), sa fie cautati pe forumul vechi cine a avut si eventual cine mai joaca din ei, un meci intre cei care au avut gradul respectiv. Premiul sa fie tot spargatorul, dar cu o suma mai consistenta (2-3k). Daca sv-ul va continua sa atraga playeri noi, la 10 meciuri facute, sa se faca acest meci de care am pomenit cu cei 10 care au dobandit acest grad. Eventual poate se va face macar de 2 ori pe saptamana, daca vom continua sa fim 32/32, ca sa nu dureze atat de mult. Astept propunerile voastre si o parere.
Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende! 卐
Toast_.
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator
Been thanked: 5 times

VOI DA UN :pro: O IDEE FOARTE BUNĂ DECI SEMI GOD UL MEU FAVORIT. CONTINUĂ TOT ASA 😛😛😛😛😛🥳🥳🥳🥳🥳
Image

Image
  • NOAPTEA MUIST, ZIUA TRACTORIST :ymdevil:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

N-are rost sa facem asta momentan, problema noastra reala e ca stafful actual nu prea joaca, si aici nu ma refer la faptul ca nu intra toti sa stea on de dimineata pana seara, ma refer ca sunt momente cand nici macar 1 slot nu e on iar playeri sunt, si trebuie sa intru eu de fiecare data sa scot prostii de la CT.

Ramane ca ceva de viitor, iar aia cu 2-3k credite o iau ca pe o gluma :fuckthat:

:tc:
Image
Image
Locked