propunere - drugs

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
f4cesklass

bun, incepand cu inceputu :))) ideea e simpla, se baga comanda /takedrugs care poate fi folosita doar in zona de healing, mai exact de acolo de unde isi iau heal CT/T de la aparatele alea, indiferent ca sunt in camera cu arme, afara etc
prin comanda /takedrugs. cu aceste droguri (de ex dau /takedrugs si iau intre 1 si 3 drugs), folosesc comanda /usedrugs si imi da 20 hp, 40 hp 100 hp sau cat vreti voi sa puneti (ca pe samp daca stiti la ce ma refer numai ca aici sa isi faca efectu instant) Drogurile pot fi luate odata pe runda. Sau daca vi se pare greu ca cei de la tero sa faca rost de droguri acestea fiind la ct, puteti pune pe fiecare harta cate o camera de unde se pot lua (asta doar daca merge daca nu, nu)

(off topic asta poate v-ar interesa, poate nu) alta propunere ar mai fii sa bagati comanda /jobs care sa aibe jobul Drugs dealer care face exact ce spune mai sus
Jobul Bodyguard - sa dai mai mult damage in ct
si alte job-uri de va mai vin in minte
Syko
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

nu stiu daca e ceva interesant in propunerea ta, schimba foarte mult jocul iar la ce revolte sunt pe server...

totusi, astept niste pareri, din punctul meu de vedere zic ca incarcam sv prea mult.
Image
Image
Cutitar_Expert
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 2 times

:contra: nu imi prea place ideea. Sau poate nu imi place cum e creeata, oricum droguri avem deja in shop si oricum nu prea ajuta pe nimeni.
Image
tactu'
Very Important Person
Very Important Person
Been thanked: 3 times

Pana una alta eu propun sa fie mutat drugs de la /shop pe ultima pagina sau scos de tot. Nu le vad rostul. Mai mult incurca
Syko
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Am facut un update la drogurile din shop iar ideea ta ramane momentan doar ca ceva de viitor.

:tc:
Image
Image
Locked