Propuneri noi

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
tactu'
Very Important Person
Very Important Person
Been thanked: 3 times

Hai noroc. Propun urmatoarele:

1/ Sa scoatem GunGame de la days si inlocuirea lui cu alt day. Nu este fun gungame-ul.

2/ Sa se introduca comanda amx_spectate pentru admini. Comanda ar trebui sa functioneze in felul urmator: adminii sunt spec dar apar ca fiind la terro. Comanda ar avea rolul de a facilita urmarirea potentialilor codati de catre admini, fara sa ii dea de gol ca sunt spectatori.

3/ Sa se introduca comanda amx_admins sau ceva, sa putem vedea in consola adminii - comanda asta m-ar ajuta mai mult pe mine, ca nu imi merge comanda /who =))))

4/ Sa se introduca si betul. Stiu ca era pe ordinea de zi dar vad ca nu s-au mai miscat lucrurile

5/ Sa se scada nr de ore necesare pentru cerere admin si cerere upgrade deoarece serverul e mai inactiv.

edit:

6/ Sa se adauge challenge-uri noi pentru numarul de headshots si sprays. La sprays se opreste la level 3 si primesti 1k credite din cate imi amintesc. Propun sa fie mai multe niveluri, lvl 4, 5, 6 etc. iar premiul sa fie de 1k credite pentru fiecare level obtinut.

:arghy:
senzation
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 2 times

1. Mie imi place :contra:
2. Cred ca s-ar abuza foarte mult cu scuza ca ma uitam la "codati" :contra:
3. amx_who ar fi util :pro:
4. Da
5. :pro: dc nu
6. Idee buna :pro:
Roli :D
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

deci aici am eu un raspuns
1. :pro: pt ca nu imi place day ul
2. :contra: din pacate nu ar fii o idee buna
3. :pro: destul de util propunerea
4. la pariuri as putea zicea un mare :pro: ca a fost cv la vremea lui si pariurile
5.La asta nu dau raspuns ca e decizie de catre syko
6. :pro: dar atunci cu conditia sa dea de la 200 pana la 500 credite pentru ca si asa suntem multi playeri care au peste 40k credite si este in de ajuns sa se dea doar intre 200 si 500 credite

90% au fost din opinia mea pareri bune te felicit pentru pareri Tactu' :D
Image Image
like
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 19 times
Been thanked: 10 times

:contra:
:pro:
:contra:
Image
:arghy: :arghy: :arghy:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

tactu' wrote: Mon Mar 27, 2023 9:22 pm Hai noroc. Propun urmatoarele:

1/ Sa scoatem GunGame de la days si inlocuirea lui cu alt day. Nu este fun gungame-ul.

2/ Sa se introduca comanda amx_spectate pentru admini. Comanda ar trebui sa functioneze in felul urmator: adminii sunt spec dar apar ca fiind la terro. Comanda ar avea rolul de a facilita urmarirea potentialilor codati de catre admini, fara sa ii dea de gol ca sunt spectatori.

3/ Sa se introduca comanda amx_admins sau ceva, sa putem vedea in consola adminii - comanda asta m-ar ajuta mai mult pe mine, ca nu imi merge comanda /who =))))

4/ Sa se introduca si betul. Stiu ca era pe ordinea de zi dar vad ca nu s-au mai miscat lucrurile

5/ Sa se scada nr de ore necesare pentru cerere admin si cerere upgrade deoarece serverul e mai inactiv.

edit:

6/ Sa se adauge challenge-uri noi pentru numarul de headshots si sprays. La sprays se opreste la level 3 si primesti 1k credite din cate imi amintesc. Propun sa fie mai multe niveluri, lvl 4, 5, 6 etc. iar premiul sa fie de 1k credite pentru fiecare level obtinut.

:arghy:
1. Nu, gungame ramane ca day de tip deathmach.
2. O sa ma gandesc la o solutie, probabil un tog pentru admini sa te dea mort la inceput de runda, un user_silentkill sa nu apara ca mori.
3. Am sa modific comanda /who si am sa fac sa apara si in consola gradele.
4. N-am avut timp sa lucrez momentan la el si sa-l testez prea bine, se va face curand.
5. Nu, serverul isi va reface activitatea incepand cu luna viitoare cand vom cumpara iar boost, 50 de ore e decent. O sa vad insa pentru celelalte grade daca se poate face ceva.

:tc:
Image
Image
Locked