Propuneri perverse

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartaseste-ne si noua!
Locked
tactu'
Very Important Person
Very Important Person
Been thanked: 3 times

Hai noroc. Propun urmatoarele:

1/ Sa se implementeze comanda /box dar cu HP adaugat prizonierilor. De exemplu /box 5000 => se activeaza boxul iar toti prizonierii primesc 5000 hp. In loc de 5000 poate sa fie orice valoare mai mare decat 100. Ideal ar fi ca valorile mari gen 5000 sa poata fi folosite doar la godmode, pentru ca daca s-ar face asta la day-uri normale, ar dura prea mult.

2/ Sa se adauge la meniul Jean si Cancel Box + Close Cells (daca unbox e deja adaugat, mea culpa :face: ). Legat de close cells, stiu ca poti scrie /close dar ar fi mai usor sa il folosesti din meniu direct.

3/ La godmode sa se adauge optiunea de a scoate vocea colegilor CT astfel incat sa vorbeasca doar Jean (aici astept pareri pro/contra). Mi se intampla des sa fiu Jean si sa vorbeasca peste mine copiii si sa ma enerveze. Sau sa se implementeze o comanda amx_mute pentru a revoca accesul la voce playerilor (si amx_unmute evident, ca sa ii scoti interdictia).

Pwp
:arghy:
Last edited by tactu' on Fri Apr 14, 2023 12:06 am, edited 1 time in total.
IonutNIA
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Been thanked: 7 times

Ce propuneri perverse mrrrr clar :pro: :pro: :pro: :pro: :trollcrazy: :pro: :trollcrazy: :pro:
Roli :D
Veteran pe B-Zone
Veteran pe B-Zone
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

1. :pro:
2. :pro:
3. :pro:

Toate astea is idei utile si bune asa ca aprob
Image Image
JeBeLu
God - aproape smecher
God - aproape smecher

1 -mi se pare aiurea pentru ce sa dai box cu 500 hp , mai stai un an pana se gata boxu :contra:

2 - scrii /close /unbox , ez :contra:

3 - ideea este chiar foarte buna :pro:
tactu'
Very Important Person
Very Important Person
Been thanked: 3 times

JeBeLu wrote: Fri Apr 14, 2023 11:34 am 1 -mi se pare aiurea pentru ce sa dai box cu 500 hp , mai stai un an pana se gata boxu :contra:

2 - scrii /close /unbox , ez :contra:
1/ La godmode se mai face box cu arme. Unii admini ofera HP in plus jucatorilor ca sa faca day-ul mai frumos. Doar ca trebuie sa se chinuie un pic: mai intai sa dea box si apoi sa aiba comanda de amx_heal pregatita pe care sa o foloseasca imediat. Daca adminii nu se misca repede sa le dea HP, cu boxul activat jucatorii se pot omori imediat avand arme si doar 100 hp. Asa cu comanda /box x HP ar fi mai usor.

2/ Da, scrii close si pana scrii deja evadeaza prizonierii si te omoara... Mai e o varianta sa pui bind din consola, dar nu toata lumea se pricepe (mai ales copiii). Asa din Jean Menu ar fi mai usor.

:arghy:
1tap on degle
Administrator - Vibrator
Administrator - Vibrator

1. :contra:
2. :pro:
3. :pro:

Vorba lui Jebelu durează mult boxul dupa
BANI SI FRICA N-AM AVUT NICIODATĂ :fuckthat:
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

1. Comanda o sa fie adaugata si va putea fi folosita doar la godmode si doar cu un maxim de 500-1000 HP (ma mai gandesc).
2. Voi adauga sub Open si Close iar pentru Unbox voi face ca atunci cand Boxul este activat sa apara in locul Boxului actual din jean menu, cand e dezactivat evident sa apara iar Boxul.
3. O sa fie adaugata si treaba asta probabil, ideea e ca stafful ar trebui sa se ocupe de chestiile de genul, sa dea avertismente si sa scoata atunci cand se impune acest lucru, inca odata ne putem da seama ce inutil e stafful in situatiile de genul.

:tc:
Image
Image
Locked