Salut, am intrat astazi pe server, observand ca s-a redeschis dar am remarcat o chestie vitala in "pauza" acestui server in care am jucat pe alte comunitati, si anume o regula importanta pe care jb-ul nu a http://implementat-o.Si anume, pe acest server ai voie cu comenzi in celula, ceea ce face jocul mai plictisitor si mai putin amuzant, ai parte de mai putina distractie si nu este aceeasi atmosfera ca pe alte comunitati unde ai parte de mai multa distractie.Vine un gardian la tine la celula si iti da cap fara ca tu sa ai ce sa-i faci pentru a te revolta, practic esti incapabil. Acestea fiind spuse propun sa se adauge regula ca tu, ca si ct sa nu ai voie sa dai comenzi in celula, poate cu mici exceptii daca nu vreti sa scapati de regula, mie mi se pare ca ar merge bine pe server si ar schimba mult mentalitatea si ar duce amuzamentul la un alt nimic BONUS ar fii mult mai mult divertisment si o sumedenie de alte comenzi interesante sa atraga si sa tina playerii pe server.
Multumesc, o zi faina!
Propunere jb
- CataLynHD
- Administrator - Vibrator
Salut.In primul rand , nu imi place propunerea ta deoarce de cand exista serverul se dau comenzi in celule ( daca stii ce spune ). In al doliea rand daca un gardian te omoara ca vrea el , exista adminii mereu online si o sa-i explice si o sa fie sanctionat.In concluzie nu suntem pe alte comunitatii sa nu avem voie comenzi in celule separate !

Last edited by CataLynHD on Sun Mar 01, 2020 8:53 pm, edited 2 times in total.
Liderul grupului Barosanii !
Administrator Jb.B-zone.Ro
Fost titlul de" Spargatorul de oase "
Grupul de discord al serverului este:
https://discord.com/invite/P5KkPq8

- CataLynHD
- Administrator - Vibrator
Am uitat sa metionez numai incerca sa furi alte reguli dupa alte comunitatii
Scuzati ma de dublu post !
Scuzati ma de dublu post !
Liderul grupului Barosanii !

Salut, părerea mea e că nu ar avea nici un rost cu regula asta deoarece am văzut-o și eu pe alte comunități și n-ar avea rost să se adauge și aici părerea mea e că e mai fain să dai comenzi din celulă deoarece așa știi că deja ascultă de *Ct* și așa a fost dintotdeauna de când e serverul deschis.

Veteran Jb.B-Zone.Ro
Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

Discord: Ev3nk#8241
Facebook: Ilie Cuharciuc

- *BoSsMaRe*

- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Bun, am vazut parerile jucatorilor vechi si sunt de acord cu ei si o sa-ti explic in cateva fraze de ce.
In primul rand sa-ti explic cateva lucruri legate de vip-ul de pe server. Daca de exemplu sunt 3 vipi online iar comenzile se fac cu celulele deschise va fi macel din partea celor 3. De ce?
Ex: ranga (pe care o primesti ca si vip la spawn) + speed + HP sau ranga + speed + jetpack sau ranga + hp + chicken (skin) sau glock + hp etc.
Ca si jucator iti poti lua Cameleon (iti da skin de CT) iar la un numar mare de CT (avand in vedere ca 3T = 1CT <=> 15T = 5CT) nu si va da nimeni seama ca un T are cameleon, asta doar daca nu e jucator vechi care stie deja, insa si ei pot fi pacaliti usor sau ranga (de exemplu pe jail_rats unde e tunelul ala la scara poti omori usor CT) sau speed (sa fugi de CT) sau glock sa omori CT. Gandeste-te ca daca 5 din 20 de jucatori isi cumpara glock este macel pe server cu celulele deschise.
Shop-ul face multe minuni la Terro, mai ales daca esti VIP.
M-am gandit acum cateva zile la urmatoarea regula: Daca sunt mai putin de 5 jucatori pe server sa nu se poata da comenzi cu celulele inchise, insa nu stiu daca ar tine cont cineva de ea pentru ca cei vechi nu sunt obisnuiti.
O sa gandesc bine alta regula sau daca in timp se va repropune aceasta regula in numar mare cel mai probabil o sa o adaug pentru ca majoritatea conteaza, majoritatea au cuvantul ca sa spun asa.
Serverul asta a rulat pe acelasi regulament de ani buni si nu am vazut jucatori care sa se planga de el (cel putin la regula asta), bineinteles ca intre timp regulamentul a suferit si el modificari.
Serverul este "unic" din multe puncte de vedere cum ar fi faptul ca: modul este pe SQL (orele, creditele), shop-ul este unic intr-un el (ex: jetpack-ul), dispunem de forum separat si site propriu unde jucatorii isi pot rezerva numele (in curand noul site va fi disponibil, de acolo iti vei alege semnatura ta pentru forum, recover la conturile pierdute, loguri si securitate mai mare).
ps: am mai scris odata asta intr-o forma mai corect scrisa dar de bun ce sunt am dat click dreapta si "inapoi" la opera
In primul rand sa-ti explic cateva lucruri legate de vip-ul de pe server. Daca de exemplu sunt 3 vipi online iar comenzile se fac cu celulele deschise va fi macel din partea celor 3. De ce?
- VIPii au 2 credite pe minut (asta inseamna ca vor face repede creditele ca sa poata folosi shopul).
- VIPii au ranga (100+ DMG dat left si right).
- VIPii au posibilitatea de a avea 2 shopuri pe runda.
Ex: ranga (pe care o primesti ca si vip la spawn) + speed + HP sau ranga + speed + jetpack sau ranga + hp + chicken (skin) sau glock + hp etc.
Ca si jucator iti poti lua Cameleon (iti da skin de CT) iar la un numar mare de CT (avand in vedere ca 3T = 1CT <=> 15T = 5CT) nu si va da nimeni seama ca un T are cameleon, asta doar daca nu e jucator vechi care stie deja, insa si ei pot fi pacaliti usor sau ranga (de exemplu pe jail_rats unde e tunelul ala la scara poti omori usor CT) sau speed (sa fugi de CT) sau glock sa omori CT. Gandeste-te ca daca 5 din 20 de jucatori isi cumpara glock este macel pe server cu celulele deschise.
Shop-ul face multe minuni la Terro, mai ales daca esti VIP.
M-am gandit acum cateva zile la urmatoarea regula: Daca sunt mai putin de 5 jucatori pe server sa nu se poata da comenzi cu celulele inchise, insa nu stiu daca ar tine cont cineva de ea pentru ca cei vechi nu sunt obisnuiti.
O sa gandesc bine alta regula sau daca in timp se va repropune aceasta regula in numar mare cel mai probabil o sa o adaug pentru ca majoritatea conteaza, majoritatea au cuvantul ca sa spun asa.
Serverul asta a rulat pe acelasi regulament de ani buni si nu am vazut jucatori care sa se planga de el (cel putin la regula asta), bineinteles ca intre timp regulamentul a suferit si el modificari.
Serverul este "unic" din multe puncte de vedere cum ar fi faptul ca: modul este pe SQL (orele, creditele), shop-ul este unic intr-un el (ex: jetpack-ul), dispunem de forum separat si site propriu unde jucatorii isi pot rezerva numele (in curand noul site va fi disponibil, de acolo iti vei alege semnatura ta pentru forum, recover la conturile pierdute, loguri si securitate mai mare).
ps: am mai scris odata asta intr-o forma mai corect scrisa dar de bun ce sunt am dat click dreapta si "inapoi" la opera